Неделя, 28 Април 2024, 04:25

Нотингам хареса и Димитър Митов от школата на Чавдар

11 Ноември 2012, 12:46
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 2202 0


Оформят формалностите по преминаването му в края на април, началото на май
Двукратният европейски клубен шампион Нотингам Форест остана впечатлен и одобри младия български вратар Димитър Митов. Роденият на 22 януари 1997 година младеж от Академия "Христо Стоичков" към професионален футболен клуб Чавдар (Етрополе) изкара 10-дневен пробен период в английския клуб. Всички, които следяха изкъсо изявите му, останаха доволни от представянето му. В мачовете, в които той игра, работата, която трябваше да извършва, не беше много. Но в моментите, в които се налагаше неговата намеса, Митов беше перфектен.

В плана и договорките по привличането му за новия сезон влиза двуседмичен лагер в Нотингам през втората половина на февруари 2013 година. Формалностите по неговото преминаване пък трябва бъдат приключени в края на април, началото на май, както се практикува в такива случаи.

Димитър Митов е родом от Монтана, но детството му е преминало в Козлодуй. В Академия "Христо Стоичков" той преминава преди 4 години. С него през последните 3 сезона интензивно са работили Веселин Яневски и Румен Ненов.

Припомняме, част от Академията на Форест и вече от първия отбор е друг кадър на Академията към Чавдар (Етрополе) - Димитър Евтимов.

Източник: Проспорт.бг

Ключови думи: Димитър Митов

Подобни новини

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete