Понеделник, 29 Април 2024, 03:41

Разследването на убийството на Семко Семков напредва

11 Септември 2014, 19:29
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 8380 8


Работата по убийството на ботевградския бизнесмен Семко Семков напредва значително, заявиха от областната дирекция на МВР, по време на отчета на дирекцията. В София област има три убийства и три опита за убийство. От всички тях само две досега не са разкрити. В това число влиза и убийството на ботевградския бизнесмен Семко Семков. За неговия случай от полицията съобщават, че е създаден щаб съвместно с прокуратурата. Работи се по доста версии, като всяка една се проверява отделно и се правят ежеседмични срещи. Работата напредва значително, загатна директорът на ОД МВР София Мариета Иванова.

Ръководството на Областната дирекция на МВР София отчита напредък в разкриваемостта на всички видове престъпления, както и спад в броя на извършени престъпления на обезпечаваната от дирекцията територия. 2597 престъпления са регистрираните от януари до сега. Това е с близо 300 по-малко от същия период за изминалата година. От тях 922 са разкрити.

Нивото на разкриваемост в момента е 35,5%, тоест по-високо с 6% от предходния период, обясни директорът на дирекцията Мариета Иванова. По думите й 1257 кражби са регистрирани на територията на ОД МВР София, като и при тях бройката има спад. 14,2% от кражбите са разкритите, като междувременно са регистрирани 26 грабежа. От регистрираните 181 икономически престъпления 58 вече са разкрити.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Семко Семков

Подобни новини

Коментари (8)

  • 1.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 11 Септември, 19:43

    Какво става с разследването за убийството на Семко? Според Тихомир Нинов, Семко не е имал дългове, а на Семко са дължали пари от дървопреработвателни предприятия, което било нормално да се разплатят по-късно. Бизнесът с дърва не вървял, защото нямало голямо търсене. Самият Тихомир Нинов не бил се разплатил с някои хора. Семко е имал наскоро одобрен проект за разширяване на бизнеса му като фермер и построяване на нови обори в кравефермата му на "Медвен". Той е трябвало да подготви терена. Отдавна от десетки години не се занимавали с продажба на цигари... Вечерта преди да го застрелят, Семко е помагал на Тихомир Нинов за изливане на плоча, за новостроящия се дом в близост до Семковия. Тихомир Нинов признал пред местния вестник, че няколко дни преди убийството на Семко, една от камерите вътре в двора е била закривана от някои, които са влизали вътре. Семко не бил заплашван и нямал охрана. Няма отговор на резонния въпрос, защо охранителната фирма "Барези" не е охранявала дома, не е установила навреме закритата камера, нито влизащите манипулатори, нито убиецът, който застрелял Семко в двора, където го е изчакал? Да си припомним някои предишни коментари:

    http://botevgrad.com/news/56815/Kmetat-na-Botevgrad-pred-BLIC-Posledno-Semko-me-pita-za-imoti-kray-Skravena/?compage=1

    "...#36 Guest, преди 2 седмици ( 1) 2 -1

    Свещенната земя на 16-ти Пехотен Ловчански полк БЕШЕ РАЗГРАБЕНА от един безбожник,крадец и сатана от село нАвачене и раздадена на братя и дружина,за да си направят палати,и да гледат отвисоко простолюдието на града.Първия заживял на свещенната земя отиде при всевишния,за осъждане.Втори е започнал да строи ПАЛАТ на крачки от самата КОСТНИЦА на закопаните избитити Ботевградчани през 1925 година.Този също ще "плати",но в двоен размер(запомнете това).Заради СВЕЩЕННАТА ЗЕМЯ НА 16-ТИ ЛОВЧАНСКИ ПОЛК дано падне и алчната глава на нАваченския сатана...

    59 Guest, преди 2 седмици ( 1) 1 0

    Преди време Семко спипал жена си в изневяра с кмета на Ботевград в един хотел и имало бой и скандали тогава. Дали и това няма нещо общо???...

    62 Guest, преди 1 седмица ( 1) 1 0

    Следващите моля... Да се стягат Баджанаците ... Бушоните горят."

    http://botevgrad.com/news/56810/Nachalnikat-na-policiyata-ne-potvardi-che-Semko-Semkov-e-ubit-s-pet-kurshuma/?compage=1

    "...30 Guest, преди 2 седмици (0) 2 -2

    жена му го е довела до самоубийствени действия-да се откаже от пичеливш бизнес и да хване гората над Лесковина без връщане в построения от самия него палат в бившите казарми,неговата най-голяма грешка е,че е посетил бившия си дом в нейно отсъствие.Жените са страхливи когато са сами в дома си и още повече когато отсъстват,кой ги знай какви ли отрепки наемат за пазачи на курвенски придобитото си имущество..."

    :?:

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: гост 11 Септември, 19:56

    в този ваш град много лоши хора има.............такива лоши думи за хората,такива клетви,такова вмешателство в личния живот на хората.............тук май пишат няколко човека които се сравняват с господ-всички около тях са грешници само те праведни.................какво падение

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 11 Септември, 21:22

    omg dano ne otkriqt ybieca ili pone da ne vkarat nevinen chovek, kokoto da izlejda MVR, che sa mnogo naprednali s ''razkrivaemostta''

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 12 Септември, 13:23

    В коментар номер едно аз просто искам да се обърне внимание, защото тези писания и други подобни може да покажат "къде е заровено кучето"!?! Това не значи, че са написани от мен, нито че ги одобрявам. Просто искам да излезе наяве истината за убийците на Семко и да си понесат възмездието. :?: :!: :roll:

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 27 Септември, 08:40

    Дали са почнали да търсят убийците на Семко въобще? Не личи...

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 27 Септември, 08:41

    Иначе казват разследването по това напредва...

  • 8.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete