Четвъртък, 2 Май 2024, 20:23

Резултати от последния кръг на зимния полусезон в АФЛ Ботевград

11 Януари 2015, 19:28
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 3859 4


Последния кърг започна с мача между отборите на Сенсата и Даката Юнайтед. В последните няколко срещи отбора на Сенсата имаше доста тежки съперници и днес се нуждаеше от задължителни три точки. Момчетата на Даката постепенно влизат в ритъм и показват добра игра. Срещата започна по-добре за Сенсата, като Сашо Сашев и Радослав Зарев дадоха комфортна преднина от два гола. След тези два гола, момчетата на Сенсата мислеха, че мача е свършил и се отпуснаха от което се възползваха Даката и върнаха един гол чрез Борислав Богданов. Отново Радослав Зарев изведе своя отбор на пред, но Мартин Методиев от Даката Юнайтед отново върна отбора си в играта с красив гол. Последва нова размяна на голове, като точен за Сенсата беше Сашо Сашев, а за гостите Петър Борисов. В края на мача Радослав Зарев затвърди добрата си игра реализирайки хеттрик. Краен резултат 5:3.

Втората среща беше между Бичкиите и Мургаш Врачеш. В последния кръг отбора на Мургаш имаха за съперник отбора на Бичкиите. В тази среща символичните гости се очакваше категорична победа. От самото начало Мургаш наложиха своята игра и за минута не допуснаха отпускане в играта си, с което разгромиха своя съперник. Головата серия откри Иван Касапов, последва втори гол дело на Христо Христов. Отбора на Бичкиите успя да върне едно попадение, негов автор беше Борислав Нанков. Този гол не стресна момчетата на Мургаш и те решиха мача в своя полза с два гола на Райко Влъчков и по един на Марин Георгиев - (Чичарито), Кристиан Михаилски, Петър Проткин и Цоло Цветков. Краен резултат 1:8.

В третата среща един срещу друг се изправиха отбрите на Бате Борисов и Север. Това беше първото дерби от 13-тия кръг. Двата отбора се намираха на 3-то и 4-то място във временното класиране и трите точки бяха много важни и за двата тима. Мачът започна доста напрегнато за отбора на Север и те направиха редица грешни и прибързания отигравания. При една контра атака на Бате Борисов, топката срещна ръката на защитник от отбора на Север и те получиха правото дузпа. Зад топката застана Теодор Тодоров, които не сгреши. Голът тотално разстрои играта на Север, като те допуснаха и бърз втори гол дело на Ивайло Борисов. В края на първата част след изпълнение на ъглов удар, Ангел Бадев изненада вратаря на Бате Борисов и вкара ефектен гол. Този гол вдъхна сигурност в отбора на Север, но до края на първата част те не успяха да стигнат до равенство. Така завърши и първата част, с гол преднина за отбора на Бате Борисов. Втората част, започна много силно за отбора на Бате Борисов, като Теодор Тодоров успя с много точен удар от далечно разстояние да преодолее вратаря на Север. Последна и четвърти гол негов автор беше Ивайло Борисов, този гол тотално прекърши играта на Север и те допуснаха най-голямата си загуба в лигата. Точни за отбора на Бате Борисов бяха два гола на Теодор Бочев и по един на Росен Ангелов и Мартин Петков. Радко Асенов успя да вкара още едно попадение за Север. Така отбора на Бате Борисов изпревари в класирането отбора на Север. Краен резултат 8:2.

Четвъртия двубой изправи един срещу друг Изток 2014 и Ред Хартс. Това беше второто дерби от последния кръг. Двата отбора заемаха шесто и седмо място победата беше важна. Веднага след първия съдииски сигнал и грешка в защитата на Изток, Павел Димитров изведе своя отбор напред в резултата. Първите няколко минути бяха по-силни за отбора на Ред Хартс и не позволяваха на своя противник да наложат своята игра. В средата на полувремето Иван Цолов изпревари вратаря на Изток и успя да вкара и втори гол за своя отбор. Така завърши и първата част с преднина от два гола за отбора на Ред Хартс. През второто полувремето момчетата на Изток излезнаха прекалено мобилизирани и успяха да обърнат мача в своя полза. Два гола вкара Красимир Наков, по един добавиха Димитър Харалампиев и Марин Данчев. Краен резултат 4:2.

Последната среща беше между Микроак и Племакс. Краен резултат 3:6.

* Следващата седмица ще бъде почивка между двата полусезона. Очаквайте пълна програма за втория сезон.

Информация за предстоящи срещи, статистика, голмайстори може да намерите на специалната страница, посветена на АФЛ Ботевград 2014 - тук.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2014

Подобни новини

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 14 Януари, 16:03

    Барнииии оти та пребих на карти бе келеш

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 16 Януари, 03:01

    На карти ме би ама на шах ти го върнах!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 16 Януари, 16:50

    Programa nqma li

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 16 Януари, 17:45

    Da neee lo6o da q davat ve4e

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (209)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (60)
70% Complete