Събота, 4 Май 2024, 22:50

Резултати след срещите от 3-тия кръг на АФЛ Ботевград

2 Ноември 2014, 06:36
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 4879 23


Началото на третия кръг беше даден с мачът между отборите на Сенста и Изток. Очакваше се много интересен и равностоен мач. Срещата започна по-добре за отбора на Сенсата, като след поредната си атака Марин Василев откри резултата с хубав изстрел. Последваха още силни минути за отбора на Сенсата и Йонко Ненчев направи резултата 2:0. След този шамар момчетата на Изток се стегнаха и успяха да върнат едно попадение дело на Васил Василев. Ради Зарев от отбора на Сенсата отново възстанови комфортната им преднина. След третия гол на Сенсата, дойдеха и минутите на Изток, като с голове на Неделин Костадинов и Пламен Весков направиха резултата 3:3. Всичко оставаше да се реши в последните минути, в които отбора на Сенсата измъкна победата с два гола ма Петър Ташев. Четвъртия гол за Изток вкара Николай Николов. Краен резултат 5:4

Първата среща от неделния ден беше между отборите на Ред Хартс и Черното Лале. Момчетата от Ред Хартс започнаха много добре в лигата като записаха в първи два мача две победи. В състава им личат няколко нови попълнения, което допълнително затвърди успешното им представяне. Първи резултата откри отбора на Черното Лале с гол на Светлин Семков. Момчетата на Ред Хартс се стегнаха и успяха да обърнат резултата в своя полза с голове на Мартин Марков и Денислав Кардашев. Черното Лале обаче успя да направи обрат с голове на Пламен Минчев. Краен резултат 2:3.

Втория двубой за деня беше между Звездец (Стъргел) и Булсан. Краен резултат 8:6.

В третата среща на терена излезнаха отборите на Мургаш Врачеш и Микроак. Момчетата от Мургаш започнаха срещата с най-доброто от своя отбор, както и разполагаха с много голяма скамейка в тази среща, докато и в тази среща Микроак играеха само с една смяна. Това доста наклони везните в полза на Мургаш. В началото на мача Григор Стойчовски изведе своя отбор с много прецизен гол. След този гол Микроак заигра много по-добре и не след дълго успяха да изравнят, благодарени на Радослав Цветанов. Така завърши и първата част. През втората част отново беше с превъзходство за отбора на Мургаш. Ивелин Данчев се възползва от грешка в защитата на Микроак и успя да отбележи. След този гол настъпиха много грешки в отбора на Микроак и те допуснаха много бързо и трети гол, дело на Иван Касапов. До края на срещата пропуски направиха и двата отбора. Краен резултат 3:1.

Четвъртия мач беше между отборите на Север и Племакс. Това беше и дербито от 3-тия кръг. Отбора не Племакс е сочен за един от фаворитите за златните медали, докато момчетата от Север са амбицирани за място в първите три отбора. Срещата започна много силно за Север, като до 10-тата минута водеха в резултата с 2:0. Голмайстори бяха Петко Илиев и Ангел Бадев. Отбора на Север подходи много сериозно на срещата и се бранеше отлично, докато техните съперници явно ги бяха подценили. Все пак опитния отбор на Племакс успя да върне едно попадение благодарени на Здравко Атанасов. Мичо Мичев от отбора на Север върна комфортната им преднина от два гола доста бързо. Отново Здравко Атанасов върна своя отбор в битката с втория си гол в срещата. Ангел Бадев записа втория си гол в срещата и с него предреши изхода на мача. До края на двубоя Здравко Атанасов реализира хеттрик, но той не помогна на неговия отбор да се добере до точката в срещата. Краен резулат 4:3.

Предпоследната среща от 3-тия кръг един срещу друг се изправиха отборите на Върколаците и Бичкиите. Футболистите на Върколаците нямаха никакъв проблем в тази среща. Головото шоу откри Борис Райчев. Много силен мач направи Стоян Боновски, който реализира хетрик. Два гола добави и Веско Руменов. За отбора на Бичкиите точен беше Вальо Цоков. Краен резултат 6:2.

Последната среща от 3-тия кръг беше между отборите на Даката Юнайтед и Бате Борисов (Трудовец). Момчетата от Трудовец, търсеха своята първа победа, като във втория кръг те я изпуснаха. И двата отбора играят за пръв път в АФЛ Ботевград. Мачът започна по-добре за Бате Борисов и те контролираха срещата. Добрата им игра се материализира с голове на Росен Рангелов и Теодор Тодоров. След като поведоха с два гола футболистите на Бате Борисов контролираха срещата. Момчетата от Даката имаха своите шансове, но силите им стигнаха само да върнат едно попадение, дело на Калоян Цагарски. Краен резултат 1:2.

Информация за предстоящи срещи, статистика, голмайстори може да намерите на специалната страница, посветена на АФЛ Ботевград 2014 - тук


Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2014

Подобни новини

Коментари (23)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 07:40

    Po dobre Pa4o Mesara da si durji kokala v magazina,i bez tova ne moje da igrae...

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 09:12

    molq za prognozi za ma4ovete oti sha oda da pushtam evrofutbol

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 16:33

    Sever nai tvurdata 1

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 17:07

    Пачо малко мръвки им дай на твойте, да могат да се озъбат на някой отбор.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 17:24

    Severa shampion

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 18:17

    Severaa Shampionnn

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 19:41

    Още е много рано да се радва който и да е.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 20:33

    Zdravcheto e zburkal otbora mai

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 22:11

    :D :D :D :lol: :lol: :D :D :D :D

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 22:47

    Здравчето си е добре там, ама незнам другите какво правят там?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (213)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (129)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete