Понеделник, 6 Май 2024, 16:50

Резултати след срещите от 6-тия кръг на АФЛ Ботевград

22 Ноември 2014, 16:57
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 4825 52


Шестия кръг започна със срещата между отборите на Черното Лале и Сенсата. И двата отбора се познават много добре и се очакваше много интригуваща среща. В отбора на Сенсата има няколко бивши играчи от отбора на Черното Лале. В началото на срещата и двата отбора изпуснаха много добри положения за гол. В 10-тата на първата част, титулярният страж на Сенсата се контузи и напусна терена. Първи във срещата успя да поведе в резултата отбора на Черното Лале с хубав гол на Светлин Семков. Футболистите на Сенсата натиснаха своя противник и се възползваха от грешка при изнасяне на топката, Йонко Ненчев с много точен изстрел изравни резултата. Така завърши и първата част. През втората част отбора на Черното Лале успя да отбележи три без ответни гола дело на Тихомир Николов, Иван Николов и Григор Вутов. В края полувремето Радослав Зарев върна своя отбор в играта, но времето не стигна да откраднат точката в срещата. Крайния резултат оформи отново Иван Николов. Краен резултат 5:3.

Първата среща от неделния ден беше между отборите на Звездец и Ред Хартс. В последните няколко кръга отбора на Ред Хартс имаше за съперници много силни отбори от лигата, днес обаче те бяха фаворитите в срещата. Както се очакваше още от самото начало символичните гости заиграха много силно и наложиха своето темпо на игра. Много силен мач отново направи Иван Гавалюгов който отбеляза пет точни попадения, с четири гола се отличи Мартин Марков, Павел Иванов отбеляза два гола, един добави и Цветко Павлов. За отбора на Звездец точни бяха Христо Иванов с два гола и едно попадение на Марко Иванов. Краен резултат 3:13.

Във вторият двубой един срещу друг се изправиха отборите на Племакс и Даката Юнайтед. Футболистите на Племакс напипаха верния път на победата и днес срещу тях се изправи най-младия отбор в лигата. Момчетата от Даката излезнаха със самочувствие, но опитността на Племакс си каза думата. Още в самото начало на срещата Здравко Атанасов и Мирослав Миков дадоха преднина от два гола на своя отбор. Момчетата на Племакс контролираха мача през цялото време и не допуснаха отпускане. За победителите Здравко Атанасов записа пет точни попадения, Пламен Данчев, Марян Маринов и Иван Редовски добавиха по още едно попадения. За Даката точни бяха двамата братя Иван Цагарски и Калоян Цагарски. Краен резултат 9:2.

Третият мач беше между отборите на Микроак и Върколаците. Отбора на Върколаците беше втория отбор в лигата без загуба до момента. В отбора на Микроак личеше липсата на сърцето на отбора Нейко Нейков. Както и в предишните срещи отбора на Върколаците започна с преса в противниковото поле и това предизвикваше много грешки в отбора на Микроак. При едно изпълнение на статично полужение, топката беше подадена към Радослав Петров и той със страхотен удар вкара първия гол за Върколаците. До края на полувремето Върколаците решиха всичко в своя полза като отбелязаха нови три гола, техни автори бяха Веско Руменов, Деян Димитров и Ивайло Иванов - Кехмата. В края на първата част вратаря на Върколаците се самоконтузи и напусна терена, на негово място застана Цветомир Ралков. През първата част Микроак имаха доста положение за гол, но не успяха да отбележат. С започването на втората част Кристиян Василев, успя да вкара за отбора на Микроак. Блестящия в тази среща Ивайло Иванов - Кехмата успя бързо да върне комфортната преднина за своя отбор. Последва нов гол във вратата на Микроак, него автор беше Веско Руменов. Йордан Йорданов - Lеo Dachi вакара втори гол за своя отбор с много премерен удар в ъгъла на врата. Ивайло Иванов сложи края на спора, като реализира първия си хеттрик в тазгодишното издание на лигата. Краен резултат 2:7.

Четвъртата среща беше между Булсан и Бичкиите. Двата отбора до момента бяха без победа в лигата, като липсата на късмет ги лишаваше от точка в досегашните двубой. Мачът започна повече от добре за отбора на Булсан, като още в самото начало успяха да поведат с два гола - дело на Младен Русков и Атанас Георгиев. Както и в предишните срещи отбора на Булсан допуска определен спад в играта и това им изиграва лоша шега. Иван Манов успя да върне своя отбор в играта с много точно изпълнение. След този гол Булсан отново заиграха своята игра и бързо успяха да си върнат комфортната преднина. Автор на гола беше Огнян Атанасов. Момчетата от Бичкиите обаче не се отказаха и до последно търсеха гола. В самият край на срещата отново Иван Манов върна едно попадение, а Атанас Христов донесе и първа точка за отбора на Бичкиите. Краен резултат 3:3.

В предпоследната среща за деня един срещу друг се изправиха отборите на Север и Мургаш. В предишния кръг отбора на Север отново имаше много труден съперник в лицето на Племакс, днес техен съперник беше един от най-сработените отбори в лигата. Момчетата от Север показват изключително премерена и много ефективна игра. Отбора на Мургаш не познаваше вкуса на загубата до този момент, докато футболистите от Север бяха жадни за нови победи. Срещата започна с леко напрежение и в двата отбора и това им костваше много пропуски. Блестящи намеси на вратаря на Север запази вратата си суха. Първи в срещата вкараха гол момчетата от Север, негов автор беше Радко Николаев. Футболистите на Север показаха и в този мач, че умеят много добре да играят в защита и да пазят резултата. При една контра атака Марян Ангелов направи резултата 2:0. До края на срещата Мургаш успяха да върнат само едно попадение, негов автор беше Райко Влъчков, така отбора на Север се поздрави с победата. Краен резултат 2:1.

Последния двубой от 6-тия кръг беше между Бате Борисов и Изток 2014. И двата отбора до момента в лигата показаха, че са много не удобни съперници за противниковите отбори. В днешната среща имаше истинска битка на терена. Димитър Харалампиев изведе свойте момчета напред в резултата. Този гол обаче никак не стресна момчетата на Бате Борисов и те продължиха да играят своята игра. И двата отбора имаха доста пропуски и пред двете врати. Все пак отбора на Бате Борисов се оказа по хитър и успяха да обърнат мача в своя полза, автор на изравнителното попадение беше Теодор Бочев, а победния гол реализира Росен Рангелов. Краен резултат 2:1.

Информация за предстоящи срещи, статистика, голмайстори може да намерите на специалната страница, посветена на АФЛ Ботевград 2014 - тук


Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2014

Подобни новини

Коментари (52)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 22 Ноември, 17:15

    Не беше ли 5:3 резултата.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 22 Ноември, 17:33

    Направо си беше 5:3 с късният гол!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 22 Ноември, 18:15

    Моци, Моци , СМоци, СМОЦИИИ !

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 22 Ноември, 18:20

    Утре очаквайте нова победа за Север!

  • 5.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • 6.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 23 Ноември, 18:12

    Микрото са паднали, защото са голями боклуци ( от сенсатата ) :D

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 23 Ноември, 18:27

    Evala svetli eba maikata na vra4e6

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 23 Ноември, 18:57

    Severa gi e..e na red samo vurkolacite ostanaha

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 23 Ноември, 20:01

    Няма как да стане, вълците ще ви разкъсат

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (217)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (64)
70% Complete