Събота, 18 Май 2024, 09:43

Резултати след срещите от 8-мия кръг на АФЛ Ботевград

14 Март 2015, 15:26
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 5063 90


Днес започнаха срещите от 8-мия кръг на АФЛ Ботевград. В първия мач един срещу друг се изправиха отборите на Ред Хартс и Сенсата. Краен резултат 3:3.

Втората среща беше между отборите на Изток 2014 и Бичкиите. Краен резултат 10:4.

Първата среща от неделния ден беше между отборите на Север и Бате Борисов. Отбора на Север имаше да си връща за загубата от Бате Борисов през първия полусезон. Отбора на Север започнаха много организирано мача и първи стигнаха до точно попадение дело на Христо Илиев. Футболистите на Бате Борисов успяха да изравнят резултата с хубав гол на Тодор Маринов. В отбора на Бате Борисов личеше липсата на допълнителни играчи за смени и това отново оказа влияние върху играта им. Отбора на Север успя да вземе победата с два гола на Радко Асенов и по един на Марио Георгиев и Георги Георгиев. Краен резултат 5:1.

Втория двубой беше между отборите на Микроак и Даката Юнайтед. В последните няколко кръга отбора на Микроак допусна загуби и днес имаше сравнително лесен противник. Отбора на Даката в поредна среща показа много силна игра и на полувремето имаше комфортна преднина от два гола. Полувремето завърши при резултат 1:3. Втората част Микроак заиграха по организирано и успяха да изравнят резултат. Последва нов обрат, но в края на срещата Микроак стигнаха до трите точки. За отбора победител хеттрик реализира Нейко Нейков, два гола добави Кристиян Василев, един вкара и Любомир Кирилов. За отбора на Даката точни бяха Петър Крилатски с два гола, по един вкараха Еди Вутов и Иван Цагарски. Краен резултат 6:4.

Последната среща беше между отборите на Върколаците Villa Mark и Мургаш Врачеш. При загрявката в отбора на Върколаците личеше липсата на титулярният им вратар Марин Илиев. Отбора на Мургаш беше в пълен състав и готов за битка. Срещата започна много динамично, като отбора на Върколаците в типичен стил започнаха да пресират своя противник. При една открадната топка Ивелин Данчев се откъсна и беше фаулиран от Красимир Алипиев, за което той получи син картон. Играта на Върколаците се разстрои и последваха няколко грешки в защитата им. След поредната грешка Ивелин Данчев с точен удар откри резултата. Последваха няколко много силни атаки за Върколаците, като и страничния стълб помогна на вратаря на Мургаш. При изпълнение на статичен удар от страна на Мургаш и нова грешка в защитата на Върколаците, Райко Влъчков увеличи преднината на своя отбор. Така завърши и първата част. През втората част Върколаците отново имаха превъзходство, но не успяваха да отбележат гол. Срещата беше изпълнена с оспортвания на съдийските решения. При една контра атака на Мургаш отново Ивелин Данчев вкара хубав гол, с което сложи и точка на спора. Минута преди края на мача Цветелин Николов успя да вкара и четвърти гол. Така Мургаш нанесоха първата загуба на Върколаците в таз годишното издание на АФЛ Ботевград. Краен резултат 0:4.

Информация за предстоящи срещи, статистика, голмайстори може да намерите на специалната страница, посветена на АФЛ Ботевград 2014 - тук.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2014

Подобни новини

Коментари (90)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 14 Март, 15:37

    Върколачета пуснете утре на Цеки, че няма да го преживее това момче още един път да му напълните кошарата.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 14 Март, 16:38

    Radi zarev vkara li gol dneska

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 14 Март, 17:42

    dva

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 14 Март, 17:45

    ok mersi :P

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 14 Март, 20:08

    Ради Зарев да го вземат Върколаците за ШЛ

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 14 Март, 21:54

    Ради е в изтока, на върколачетата им трябяа само барни от мургаш

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 15 Март, 10:45

    Koi vi kaza che radi shte igrae za iztoka ili vurkolacite

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 15 Март, 14:24

    Piahe go v 7dni sport

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 15 Март, 15:57

    valcite go qdat nemit :lol: :lol: :lol:

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 15 Март, 16:10

    На големия отбор-Върколаците им се наложи да изиграят няколко мача с по-добри отбори и единят не завърши,а другия го загубиха разгромно.......?Шампионска лига,големи футболисти и ....не знам си още какво,а футбол никакъв!"Германецът" Марио-пак последна инстанция!Евала,всички сте смешни-организатори,съдии,футболисти и т.н.!Спирайте я тая лига и престанете да се излагате престанете да се излагате пред целия град!
    А Марио пак ли иска да свири в тази лига? Недей-не се знае тая година с кой ще трябва да се заиграваш!Миналата година беше Мургаш,сега си фен на Върколаците,а следващата......?Кой почерпи-нали!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (247)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete