Петък, 3 Май 2024, 18:55

Резултати след срещите от деветия кръг на АФЛ Ботевград

13 Декември 2014, 22:57
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 3729 46


След отстраняването на отборите Звездец и Булсан в днешния ден се изигра само една среща. В нея един срещу друг се изправиха отборите на Мургаш Врачеш и Даката Юнайтед. Футболистите от Мургаш в предишния кръг изгубиха точки и днес бяха крайно мобилизирани за победа. Още от самото начало превъзходството беше на страна на Мургаш и те разгромиха своя съперник. Ивайло Златев вкара шест гола, Райко Влъчков добави пет гола, по два гола вкараха и Григор Стойчовски и Цветелин Николов. Краен резултат 0:15.

Първата среща за неделния ден беше между отборите на Бичкиите и Микроак. Момчетата на Миркоак се нуждаеха от задължителни точки, ако искаха да са сред първите седем в лигата. Бичкиите в пореден мач започват много силно и успяват да поведат в резултата, точен беше Бенчо Бенчев. Отбора на Миркоак се стегнаха и разбраха, че футболистите на Бичкиите няма да се дадат лесно. Все пак успяха да обърнат резултата с голове на Кристиян Найденов, Радослав Цветанов и Йордан Йорданов - Лео Дачи с два гола. За отбора на Бичкиите втори гол вкара Борислав Нанков. Краен резултат 2:4.

Втората среща беше между отборите на Изток 2014 и Племакс. Тази среща беше първото дерби от 10-тия кръг. И двата отбора се нуждаеха от задължителни победи и влезнаха много силно в мача. Срещата започна с натиск на Племакс и успяха в началото да наложат своята игра. Здравко Атанасов успя да изведе своя отбор напред с хубав гол. Този гол успокои играта на неговия отбор и мачът беше под техен контрол. При едно единоборство между Марин Данчев и Здравко Атанасов се стигна до саморазправа и двата играчи получиха директни сини картони. След излизането на Здравко, в отбора на Племакс настъпиха промени и нивото на играта им спадна. До края на полувремето отбора на Изток успя да изравни резултата с гол на Ивелин Цветков. През втората част Племакс отново натискаха своя противник, но добрата защита на Изток, не им даде шанс. На няколко пъти и гредите спасиха врата на Изток. При една котра атака на отбора на Изток и хубава комбинация Красимир Наков успя да направи пълен обрат в срещата. След този гол Племакс се хврълиха да изравняват с което оголиха защитата си. След грешка в изнасянето на топката Димитър Харалампиев реши всичко в срещата вкарвайки трети гол. Краен резултат 3:1.

В третата среща един срещу друг се изправиха отборите на Върколаците и Север. Този мач беше второто дерби за деня. И двата отбора не познавах вкуса на загубата и се очакваше истинско дерби. Мачът започна с обичайната преса от отбора на Върколаците и още в самото начало имаха шанс да открият резултата. Отбора на Север имаше леко напрежение в играта и това им костваше много грешки при разиграванията. При грешка след изнасяне на топката, Радко Николаев успя да открадне топката и елегантно да преодолее вратаря на Върколаците с което да даде преднина на своя отбор. Този гол успокои играта на Север и те успяха да стабилизират играта си. Все пак до края на първата част Върколаците успяха да изравнят резултата с гол на Красимир Алипиев. В началото на втората част Борис Райчев даде преднина на своя отбор с много точно изпълнение, след перфектен пас на Красимир Алипиев, зад защитата на Север. До края на срещата и двата отбора пропуснаха доста положения. Все пак Върколаците успя да нанесат първа загуба на отбора на Север. Краен резултат 2:1.

Последната среща от 9-тия кръг на АФЛ Ботевград беше между отборите на Бате Борисов и Черното Лале. Очакваше се много труден мач за отбора на Черното Лале, с оглед на формата в която се намираше отбора на Бате Борисов. Мачът в началото започна по-добре за отбора на Лалето и те успяха да поведат в резултат с гол на Иван Николов. Преднината на Черното Лале беше много за кратко - Тонислав Петков успя да изравни резултата. Людмил Данчев отново успя да изведе своя отбор на пред в резултата. Последва пълен обрат в срещата, като отличен мач за Бате Борисов направи Тонислав Петков, който вкара шест гола във вратата на Черното Лале. Васил Василев оформи крайния резултат 7:3 за отбора на Бате Борисов.

Информация за предстоящи срещи, статистика, голмайстори може да намерите на специалната страница, посветена на АФЛ Ботевград 2014 - тук.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2014

Подобни новини

Коментари (46)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 14 Декември, 05:58

    Кажи честно, че са ги резнали с 15 гола?

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 14 Декември, 05:59

    Da be bi Mitaka da e igral ot Vrch?

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 14 Декември, 17:47

    daje bqha 16,ama nali ako se reshava ot golovata razlika posle klasiraneto,trqbva da se prezastrahovat

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 14 Декември, 18:00

    Мн неадекватно съдийство...

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 14 Декември, 18:01

    Лалетоо... game over

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 14 Декември, 18:01

    Biqt vurzano kuche evala na Grishata...edinstveniq chovechen !Edinstveniq koito ne slusha chicha ti furgiusun...

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 14 Декември, 19:20

    Редака и компания, СМЕШНИЦИ :lol: .. . . ... . .

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: chicha ti furgiusun 14 Декември, 19:34

    Слуша не слуша , ама остана в Мургаш . :lol:

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 14 Декември, 19:40

    Be udobno li e da ti kaja da vurvish p***ata si lelina ?

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 14 Декември, 19:43

    Защото когато настъпи нощ и луната изгрее хората се превръщат във вълци...върколаци..кръвожадни безпощадни...вълци копнеещи за свежа кръв...за свежа победа..!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete