Сряда, 8 Май 2024, 17:32

Резултати след срещите от осмия кръг на АФЛ Ботевград

7 Декември 2014, 09:19
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 4508 41


Осмия кръг на АФЛ Ботевград започна със срещата между Племакс и Сенсата. В този мач отбора на Племакс, не можеше да си позволи да изгуби точки и влезнаха много сериозно в двубоя. Още до средата на първата част имаха много комфортна преднина от 4 гола. Момчета от Сенсата, не успяха да наложат своя ритъм на игра и закономерно загубиха. Здравко Атанасов отново се отличи за отбора на Племакс, вкарвайки шест гола, Николай Христофоров добави два гола, по един добавиха още Иван Редовски и Мирослав Миков. За отбора на Сенсата точни бяха Радослав Зарев който реализира хеттрик, един добави Йонко Ненчев. Краен резултат 10:4.

Следващата среща беше между отборите на Черното Лале и Бичкиите. В тази среща се очакваше категорична победа за отбора на Черното Лале, с оглед на възможностите на техния противник. Мачът обаче започна много по-добре за отбора на Бичкиите, като Емил Христов успя да изведе своя отбор на пред. Този гол събуди момчетата на Черното Лале и те наложиха своята игра. Много бързо чрез Иван Николов успяха да обърнат мачът до 2:1. Последва изравнително попадение на Борислав Нанков. През втората част отбора на Бичкиите нямаха достатъчно смени и намалиха темпото на игра. От това се възползваха Черното Лале и решиха мача в своя полза. Два гола за победителите реализира Николай Джезов, един добави Светлин Семков. Иван Николов реализира първия си хеттрик в лигата. Краен резултат 6:2.

Следващата среща от 8-мия кръг беше между отборите на Север и Даката Юнайтед. Момчетата от Север трябваше да наваксат изгубените точки в предния кръг срещу отбора на Ред Хартс и днес имаха сравнително лесен противник. След началото на срещата личеше подценяване от отбора на Север и това им изигра лоша шега. Станислав Цолов успя да даде преднина на своя отбор. След получения гол, момчетата от Север заиграха по-добре и успяха категорично да победят своя противник. За победители Марян Ангелов и Радко Асенов вкараха по два гола, Марио Георгиев, Ангел Бадев и Мичо Мичев по един. Краен резултат 7:1.

В четвъртата среща един срещу друг се изправиха Мургаш Врачеш и Ред Хартс. В пореден мач отбора на Ред Хартс имат за съперник един от претендентите за първото място в лигата. Момчетата на Ред Хартс, показаха че срещу силните съперници се мобилизират много и успяват да откраднат точки. Мачът започна много открито и за двата отбора и направиха красив мач и за събралата се публика. Редовния голмайстор за Ред Хартс Иван Гавалюгов успя да изведе своя отбор на пред в резултата. Този гол още повече вдъхна увереност в играта на Ред Хартс и до края на полувремето те успяха да задържат преднината си. Втората част отново започна по-добре за отбора на Ред Хартс, като те успяха да отбележат и втори гол дело на Иван Цолов. Отбора на Мургаш играеше много добре, но нямаха късмет пред гола. След средата на втората част момчетата от Мургаш се втурнаха да изравняват резултата и успяха. Герой за тях се превърна Райко Влъчков, който отбеляза два гола. Краен резултат 2:2.

В петата среща Микроак имаше за съперник Изток 2014. Срещата беше много атрактивна и изпълнена с няколко обрати. Първи успяха да поведат в резултата момчетата от Изток с гол на Марин Данчев. Отговора на Микроак не закъсня, като Радослав Цветанов успя да изравни. След този гол Микроак много добре се възползва от възможностите си за гол и успя да си осигори комфортна преднина от два гола, дело на Йордан Йорданов - Leo Dachi и Радослав Цветанов. Футболистите на Изток успяха да изравнят играта с което и самият резултат. До края на срещата Изток направиха и пълен обрат с което спечелиха трите точки. Точни за Микроак бяха Радослав Цветанов с четири гола, един добави Йордан Йорданов - Leo Dachi. За победители точни бяха Неделин Костадинов който реализира хеттрик, Димитър Харалампиев и Марин Данчев добавиха по два гола, Красимир Наков и Пламен Весков по един гол. Краен резултат 5:7.

Последните две срещи не се състояха поради не явяване на два от отборите. Булсан Бате Борисов - 0:3. Върколаците - Звездец - 3:0.

Информация за предстоящи срещи, статистика, голмайстори може да намерите на специалната страница, посветена на АФЛ Ботевград 2014 - тук

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2014

Подобни новини

Коментари (41)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 7 Декември, 10:08

    Елате днес в 14:20, ще правя голово шоу - Ваш Митко.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 7 Декември, 10:26

    q sa 4uda oti v4era vale...tova e za6toto kacara e vardil na mesarite... dojiveemego i tetva :D :D :D :D :D

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 7 Декември, 10:55

    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 7 Декември, 12:10

    Митко, да се научи да изписва правилно йероглифите! Много неграмотен.
    Нямам думи :lol: Всички знаем, че българския не е майчиния ти език, но все пак живееш в държава наречена България. Успех днес :!:

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 7 Декември, 13:36

    Tiq sensata ostanaha bez vratar i sprqha da igraqt kato horata

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 7 Декември, 17:08

    Какво се случи с момчето от отбора на Изток-а?

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 7 Декември, 17:13

    Какво се случи с момчето от отбора на Изток-а? Митко, игра ли на върха на възможностите си?

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 7 Декември, 17:19

    Каk свършиха мачовете ? Микроаk биха ли?

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 7 Декември, 18:23

    Паднаха

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: kachi 7 Декември, 21:02

    Ako nqkoi iska neshto da mi kaje da e s ime ne anonimen i ne zabravqte che sam na 37 i oshte igraq fytbol i 77 mi e nabora ne e sluchaino

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (223)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (131)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (65)
70% Complete