Вторник, 7 Май 2024, 02:26

Резултати след срещите от петия кръг на АФЛ Ботевград 2014

16 Ноември 2014, 07:21
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 4134 20


В съботния ден се изиграха три срещи от петия кръг на АФЛ Ботевград. В първата среща отбора на Мургаш имаше за съперник не претенциозния отбор на Звездец Стъргел. Момчетата от Стъргел не успяха да комплектоват своя състав и започнаха игра с 5 човека, с надеждата, че ще дойдат още от техните съотборници. Това си каза думата и отбора на Мургаш още в самото начало разгроми своя съперник. Мачът беше прекратен след отказване от отбора на Звездец, при резултат 9:0 за отбора на Мургаш. Голмайстори - Марин Георгиев шест гола, Григор Стойчовски вкара два и един добави Иван Касапов. Краен резултат 12:0.

Във втората среща един срещу друг се изправиха отборите на Сенсата и Бате Борисов - Трудовец. Отбора на Сенсата в последните няколко срещи не познава вкуса на поражението и в тази среща имаше не лек съперник в лицето на Бате Борисов. Срещата обаче започна много добре за отбора на Сенсата и те бързо успяха да решат мача в своя полза. Хеттрик за отбора победител реализира Радослав Зарев, Йонко Ненчев и Петър Ташев добавиха по два гола, с по един се отличиха Сашо Сашев и Добромир Василев. За отбора на Бате Борисов точни бяха Теодор Тодоров с два гола и един гол на Теодор Бочев. Краен резултат 10:3.

В третия двубой на терена излезнаха отборите на Микроак и Даката Юнайтед. Мачът беше изключително оспорван през цялото време. Като и двата отбора имаха своя шанс за гол, но блестящи намеси на вратарите запазваха резултата 0:0. Така завърши и първата част. През втората част Микроак натисна своя съперник, но така и нямаха шанс пред гола. Мачът вървеше към 0:0, като две минути преди края след грешка при изпълнения на аут, топката срещна кракът на Йордан Йорданов - Leo Dachi и влезна във вратата. Така отбора на Микроак спечели така важните им три точки. Краен резултат 1:0.

Първия мач от неделния ден беше между отборите на Върколаците и Черното Лале. Това беше и дербито на 5-тия кръг от АФЛ Ботевград. В отбора на Черното Лале има сериозно обновяване на състава и се очакваше много добре да се противопоставят на силния отбор на Върколаците. Срещата започна много силно за символичните домакини, като Красимир Алипиев и Светослав Джезов успяха да дадат комфортна преднина на своя отбор. Милен Цеков от отбора на Черното Лале успя да ги върне в мача. Футболистите на Върколаците не се отпуснаха и Стоян Боновски и Веско Руменов отново дадоха комфортна преднина на своя отбор. Григор Вутов успя да вкара и втори гол за отбора на Черното Лале. Много силно за отбора на Върколаците се представи Красимир Алипиев, който реализира и хеттрик. Краен резултат 7:2.

Втората среща за деня беше между отборите на Ред Хартс и Племакс. Отбора на Ред Хартс в трети пореден мач има за съперник много корав отбор. От своя страна отбора на Племакс са в много лоша серия, за последните два мача имат две загуби. Срещата беше много оспорвана и се получи истинско дерби на терена. И двата отбора са доста опитни, като нито един от двата отбора не успя да вземе преимуществото. Все пак отбора на Племакс успя да измъкне трите точки с голове на Здравко Атанасов и Иван Редовски. Краен резултат 0:2.

В предпоследния двубой един срещу друг се изправиха отборите на Север и Булсан. Отбора на Север не познава загубата в последните ри срещи и се очакваше и днес да победят лесно. Момчетата от Север още от самото начало контролираха срещата и това им осигури и два гола преднина, дело на Ангел Бадев и Гаврил Спасов. Огнян Атанасов успя да вкара за отбора на Булсан и така завърши и първата част. Второто полувреме беше отново с преимущество за отбора на Север. Радко Асенов и Марио Георгиев решиха мача в полза на Север. Краен резултат 4:1.

Последната среща беше Изток 2014 и Бичкиите. В тази среща фаворит беше отбора на Изток. Първи в срещата отбеляза гол отбора на Изток, негов автор беше Димитър Харалампиев. Вальо Цоков успя да изравни резултата. През втората част футболистите на Бичкиите не издържаха на силната игра на Изток и загубиха срещата. Голмайстори за победители бяха Марин Данчев, Пламен Весков и Неделин Костадинов. Краен резултат 4:1.

Информация за предстоящи срещи, статистика, голмайстори може да намерите на специалната страница, посветена на АФЛ Ботевград 2014 - тук

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2014

Подобни новини

Коментари (20)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 16 Ноември, 16:22

    nqkoga da pomnite da e imalo tolkoz nekadurni igra4i v otbora na mikroak

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 16 Ноември, 16:29

    Neyko da kaje nai dobre kakvi mom4eta ima6e v na4aloto az se 4udq moje li da se izlaga tolkoz drugata godina izob6to ne se zapisvaiyte :x

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 16 Ноември, 17:59

    Микроак са същия отбор като миналата година

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 16 Ноември, 19:16

    Mi toq afrikanec kuf e 8)

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 16 Ноември, 19:22

    snimka 6 i 9 tova li e otbora mikroak, turski izmekqri :shock:

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 16 Ноември, 20:40

    Хехе най некадарния е Нейко и оня гологлавия кав отбор са имали бе ако не е Цветанов и топката немогат да искарат

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 16 Ноември, 20:47

    Nomer 2. Koi sa tiq igrachi ot edno vreme kade gi e imalo jivei si v onowa vreme i si naprawete otbor na weteranite

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 16 Ноември, 20:48

    She vi pratim i Neiko

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Вини 16 Ноември, 21:28

    "Хехе най некадарния е Нейко и оня гологлавия кав отбор са имали бе ако не е Цветанов и топката немогат да искарат"
    Оня гологлавия съм аз Николай Йотов- Вини. А ти кой беше бе анонимен. Бъди грамотен, представяй се като пишеш бе

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 16 Ноември, 21:29

    Na afrikaneca da my . . Golemiq.. .

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (218)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (64)
70% Complete