Сряда, 8 Май 2024, 17:13

Резултати след срещите от седмия кръг на АФЛ Ботевград

29 Ноември 2014, 16:35
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 5475 64


Седмият кръг на АФЛ Ботевград започна със срещата между отборите на Бичкиите и Бате Борисов. Очакваше се отбора на Бате Борисов да вземат задължителна победа. Мачът започна много добре за отбора на Бичкиите и Атанас Христов успя да даде преднина от един гол за своя състав. Отбора на Бате Борисов имаше доста положение да отбележат изравнителен гол, но така и нямаха шанс пред гола. При една контраатака момчетата от Бичкиите успяха да вкарат и втори гол дело на Борислав Нанков. До края на полувремето Бичкиите се защитаваха много добре и не дадоха шанс на отбора на Бате Борисов да се върне в мача. Така завърши и първата част при резултат 2:0. Още от самото начало на втората част Бате Борисов се хвърлиха да изравняват резултата и натиснаха много сериозно своя съперник. Десет минути след началото дойдоха минутите на Теодор Бочев, който успя да реализира три бързи гола във вратата на Бичкиите с което направи пълен обрат в срещата. Тези три попадения прекършиха играта на Бичкиите и последваха още два гола на Тодор Маринов с което Бате Борисов реши мача в своя ползва. В края на срещата Атанас Христов успя да вкара и трети гол за своя отбор. Краен резултат 3:5.

Първата среща от неделният ден беше между отборите на Ред Хартс и Север. Силно представящия се отбор на Север имаше за съперник един от най-коравите отбори в лигата. През първата част отбора на Ред Хартс играеше без погрешно и по много правилен начин, който не даде никакъв шанс на момчетата от Север да покажат своята игра. При една от атаките Иван Цолов беше най-съобразителен и успя да даде аванс от един гол за своя отбор Ред Хартс. Последваха няколко много добри атаки на Север, но нападателите им нямаха шанс пред гола. При една контра атака намиращия се в страхотна форма Иван Гавалюгов успя с много точен удар да преодолее вратаря на Север. Така на полувремето момчетата от Ред Хартс имаха комфортна преднина от два гола. Втората част започна с много бърз гол на Радко Николаев от отбора на Север. През втората част момчетата от Север заиграха много по концентрирано и след едно разбъркване пред вратата на Ред Хартс, Марян Ангелов успя да изравни резултата. Последваха още няколко пропуска на отбора на Север да отбележи гол и мачът вървеше към 2:2. Две минути преди края на срещата Цветко Павлов обаче успя да вкара гол за Ред Хартс. Футболистите на Ред Хартс предвкусваха победата, но секунди преди края на срещата Петко Илиев изпълни перфектно пряк свободен удар и донесе точката на своя отбор. Краен резултат 3:3.

Втората среща от неделния ден трябваше да бъде между отборите на Булсан и Мургаш Врачеш, обаче отбора на Булсан не се яви и загуби служебно. Краен резултат 0:3.

Следващата среща за деня беше между отборите на Даката Юнайтед и Звездец. Отбора на Даката Юнайтед днес имаше не толкова претенциозен съперник и се очакваше задължителна победа. Мачът беше доста интересен и отбора на Звездец показа, че навлиза в ритъм и като нищо може да изненада всеки от отборите. Все пак младия отбор на Даката успя да измъкне победата. За победителите точни бяха Иван Цагарски с три гола, Мартин Методиев вкара два гола един добави и Петър Борисов. За отбора на Звездец по два гола вкараха Ивайло Касов и Ивайло Христов. Краен резултат 6:4.

Последния двубой за неделния ден беше между отборите на Сенсата и Микроак. С голям интерес се очакваше тази среща. И двата отбора се намират в много добра форма и всичко вървеше към истинско дерби. Мачът премина през няколко обрати, много добри изпълнения и на двата отбора и не на последно място голяма битка. В срещата успя да поведе отбора на Микроак с гол на Радослав Цветанов, но малко след това Петър Ташев успя да изравни. До края на първата част двата отбора си размениха по още две попадения и тя завърши при резултат 3:3. Втората част започна по-добре за Микроак и Йордан Йорданов - Leo Dachi отново възстанови преднината на Микроак. Сенсата обаче се стегнаха и чрез Йонко Ненчев на два пъти и Сашо Сашев успяха за пръв път да поведат в срещата. В средата на втората част резултата беше 6:4 за отбора на Сенсата. Последва отново изравняване като автори на головете за Микроак бяха Йордан Йорданов и Ивайло Илиев. До края на срещата отборите си размениха по още две попадения и накрая си поделиха точките. Това беше един от най-атрактивните и изпълнение с напрежение срещи до сега в АФЛ Ботевград. Краен резултат 8:8.

Последната среща от 7-мия кръг беше дербито на крагът между отборите на Върколаците и Племакс. С голям заряд се очакваше тази среща. И в двата отбора има много добри футболисти и залогът също беше голям. Веднага след първия сигнал отбора на Върколаците наложиха преса на своя противник и още в първата минута Веско Руменов имаше шанс да отбележи, но вратаря на Племакс беше блестящ. Последваха още няколко пропуска от страна на Върколаците пред вратата на Племакс. Още в първите минути се контузи един от основните състезатели на Племакс - Цветослав Ботев и напусна терена. При едно единоборство, беше извършено нарушение срещу Красимир Алипиев, но не последва реакция от страна на съдията, което предизвика бурна реакция от страна на потърпевшия към главния съдя, за което му беше показан жълт картон. Момчетата на Племакс много добре се възползваха от численото предимство и успяха чрез Никола Лалев да поведат в резултата. Този гол изобщо не притесни отбора на Върколаците и след възстановяване на численото равенство отново бяха доминиращия на терена отбор. След една блестяща триходова комбинация започната от Борис Райчев, който елегантно намери Красимир Алипиев и последва пас към Веско Руменов и той успя да изравни резултата. Малко преди края на срещата след самостоятелен рейд Красимир Алипиев успя да изненада вратаря на Племакс и да даде аванс на своя отбор. Така завърши и първата част 2:1. Втората част отбора на Племакс заигра по-добре и изпуснаха няколко добри положения да изравнят резултата. От своя страна Върколаците направиха всичко възможно да решат мача, но направиха много пропуски. В средата на първата част след една контраатака Здравко Атанасов преодоля двама от играчите на Върколаците, след което остана очи в очи с вратаря и не сгреши. Няколко минути след това, Иван Редовски намери по прекрасен начин Здравко Атанасов, той стреля но страничния стълб спаси вратаря на Върколаците. Така двата отбора не успяха да се победят и поделиха точките. Краен резултат 2:2.

Информация за предстоящи срещи, статистика, голмайстори може да намерите на специалната страница, посветена на АФЛ Ботевград 2014 - тук

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2014

Подобни новини

Коментари (64)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 29 Ноември, 17:22

    Днеска да не е било Тодоров ден

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 29 Ноември, 23:22

    Харалампи що отложи мача на истока бе.
    Да не би да та е страх от Черните врачежани бе

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 29 Ноември, 23:23

    Харалпи

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Gosheto 30 Ноември, 01:06

    Da pitam kakvo specheliha Murgash bez Tachi,Vesko i Alipiev ta sega te da sa kurvichki.Ne badete nagli i ne se vjivqvaite.Igraite za kef.I neka segashnite vi igrachi znaqt kakvi shte stananat kogato ne mogat da vi pomognat(kurvichki)!!!!!!;

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 30 Ноември, 02:24

    spoko go6e 6te vidim kakvi sa ne slagai ribata na tigana predi da q hvane6. :D :D :D

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 30 Ноември, 02:32

    Murga6 edinstveno zagibi Stoqn ina4e ostanaloto e iz..... a dano se toseti6 kakvo e tova i otnosno kurvi4kite nadali cecko e vazirah teh ama aide spi spokoino :D :D :D :D igrai si djeskata i ralkov koito mnogo gi obi4a6e do predi nqkolko mesaca ,a i da ne kazvam kakvo govore6e za Sladoled4etooooooo predi lqgai i spi spokoino da ne digne6 kravno ,i si odari ne6to predi da legne6 :D :D :D

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 30 Ноември, 11:32

    axxxx Barniiiiiiiiii ti kolko si prostttttttttttttttttttt

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 30 Ноември, 11:36

    еейй, само истока беее
    кви са тия мургаш и бръдяз тва е
    митко лудия плеймейкър

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: димитър харалампиев 30 Ноември, 11:40

    Писна ми тука саму да пишат от мойе име. Явно наистина съм мн добар. Дърпам отбора дааааа. Аз си преценявам кой ще играе, защото съм мн добар спуртис и мога да надъхвам другите. Изтината е че ми се изка да има и други кат мене но няма как. Сдрава битка момчета и знайте ИСТОКА ще става шампион.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 30 Ноември, 12:38

    Тоя харалампи е толку дрвен. Насира се пред Ради Сфинкса.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (223)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (131)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (65)
70% Complete