Неделя, 5 Май 2024, 17:46

Резултати след срещите от третия кръг на АФЛ Ботевград

7 Февруари 2015, 14:39
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 4527 40


Третият кръг започна със срещата между отборите на Даката Юнайтед и Племакс. Отбора на Племакс записа няколко поредни загуби и днес имаха чудесен шанс да се отърсят от тази негативна серия. Още от самото начало на срещата мачът започна по-добре за Племакс и те очаквано победиха категорично своя противник. Отличен мач направи Здравко Атанасов който реализира осем гола за категоричната победа на своя отбор. Два гола добави Димитър Георгиев един вкара и Пламен Данчев. За отбора на Даката точни бяха Иван Цагарски, Калоян Цагарски, Мартин Методиев и Богомил Василев. Краен резултат 4:11.

Втората среща за деня беше едно от дербитата на кръга между Сенсата и Бате Борисов. Отбора на Бате Борисов е в много добра форма и се очакваше да си върне за загубата от Сенсата в първия полусезон. Веднага след първия съдийски сигнал двата отбора се вкопчиха в голяма битка. И пред двата отбора имаше шанс за гол, но много добри изяви на двата вратаря запазиха вратите си сухи. Все пак първи в среща поведе отбора на Сенсата с гол на Петър Ташев. Радослав Зарев направи преднината комфортна за отбора на Сенсата с първия си гол в срещата. Момчетата на Бате Борисов се върнаха в мача с гол на Камен Каменов. Мачът вървеше по-добре за отбора на Бате Борисов, но не успяваха да изравнят резултата, въпреки това Радослав Зарев вкара втория си гол в срещата и така реши спора. Краен резултат 3:1.

Първият мач от неделния ден беше между отборите на Ред Хартс и Изток 2014. Този мач беше второто дерби от третия кръг на АФЛ Ботевград. В миналия кръг отбора на Ред Хартс нямаха късмет и загубиха срещата срещу отбора на Север. Момчетата от Изток редуват много силни игри с не чак толкова добри. Отбора на Изток имаше реален шанс при победа да излезне на трето място в класирането и това беше допълнителен стимул за тях. Срещата беше равностойна почти през цялото време. Отбора на Ред Хартс пръв успя да поведе в резултата с гол на Павел Димитров. Последва изравняване от страна на Изток с гол на Деан Велчев. Павел Димитров отново изведе своя отбор напред с втория си гол в срещата. Димитър Харалампиев възстанови равенството. Мачът изглеждаше, че ако някои отбор сгреши, той ще вземе победата. Павел Димитров се превърна в герой за Ред Хартс, като вкара трети гол и донесе победата за своя отбор. Краен резултат 3:2.

Втората среща за деня беше между отборите на Мургаш Врачеш и Бичкиите. Отбора на Бичкиите във втори пореден кръг се изправят срещу отбор от първите три в класирането. Днес срещу тях имаха изключително опитния отбор на Мургаш Врачеш. Въпреки ограничения брой състезатели в отбора на Мургаш за тази среща, те не дадоха никакъв шанс на отбора на Бичкиите. Като герой за Мургаш се превърна Марин Георгиев - Чичарито и Райко Влъчков, които реализираха по четири попадения. За изразителната победа Ивайло Златев добави два гола, един вкара и Григор Стойчовски. За отбора на Бичкиите точни бяха Величко Тодоров и Борислав Нанков. Краен резултат 12:2.

Последния двубой за деня беше между отборите на Микроак и Север. Отбора на Север имаше реален шанс да се изкачи на трето място, като неговите преки конкуренти загубиха мачовете си по рано днес. Отбора на Микроак обаче излезна много мотивиран и успя да изненада своя противник. Още в самото начало на мача, важен играч от отбора на Микроак получи син картон - Кристиян Василев. Момчетата на Север явно бяха подценили срещата и още през първата част отбора на Микроак си осигури комфортна преднина от три гола. Йордан Йорданов - Leo Dachi направи страхотен мач и успя на два пъти да преодолее вратаря на Север. Третия гол вкара Радослав Цветанов. В края на втората част отбора на Север се събуди и успя за по малко от пет минути да изравни резултата с два гола на Марян Ангелов и един на Спас Спасов. Момчетата на Север се втурнаха да отбележат решителен гол и така да спечелят така важните им три точки, но това им изигра лоша шега и при една контраатака в последната минута - Любомир Кирилов успя да донесе трите точки на отбора на Микроак. Краен резултат 4:3.

Информация за предстоящи срещи, статистика, голмайстори може да намерите на специалната страница, посветена на АФЛ Ботевград 2014 - тук.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2014

Подобни новини

Коментари (40)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 7 Февруари, 22:53

    Иван Цагарски е със син и червен картон от миналия кръг и автоматично е наказан,което води до служебна загуба(добавят се три гола към актива на Плеймакс и се отнат четирите,които Даката са отбелязали)!Ако правилата в лигата важат за всички ,естествено!Вярно че Плеймакс,така или иначе печелят мача,обаче важен е принципа!Нека огранизаторите си влязат в ролята и да наложат съответните наказания,иначе се погазва феърплея!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 7 Февруари, 23:27

    Да ги изхвърлят тия даката!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 7 Февруари, 23:34

    Ne anyliraite macha che zdravko nqma kak da stane golmaistor na ligata

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 7 Февруари, 23:49

    zashto da ni izhvurlqt be cikach

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 8 Февруари, 00:21

    Защото оправихте головете на здравко

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 8 Февруари, 10:19

    nomer 1 - fearplay-a se e pogazil otdavna ;)

  • 7.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 8 Февруари, 13:51

    Ta vikaha Trudovec che 100% shte biqt Sensata. Aide sledvashtiqt tiraj.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 8 Февруари, 16:24

    :D :D :D :D :D :D

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 8 Февруари, 17:23

    Dakata se biaha razbrali sas plemaks zdravko da vkara pove4e golove ;)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (215)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete