Понеделник, 6 Май 2024, 09:11

Резултати след срещите от втория кръг на АФЛ Ботевград

31 Януари 2015, 13:20
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 4224 70


Днес започна втория кръг на АФЛ Ботевград. Първата среща беше между отборите на Изток и Сенсата. Първият полусезон отбора на Сенсата записа трудна победа с 5:4 и днес се очакваше момчетата от Изток да вземат реванш. Веднага след първия сигнал и двата отбора заиграха много открито, което допринесе за няколко 100% голови положения, но и двата отбора не успяха да вкарат. Все пак първи в срещата успя да поведе отбора на Изток с гол на Ивелин Цветков. До края на първата част момчетата на Сенсата успяха да изравнят резултата с гол на Радослав Зарев. Така завърши първата част при равен резултат 1:1. Втората част започна аналогично като първата и нито един от двата отбора не можеше да наложи преимущество. Пропуските се редуваха и пред двете врати. В самият край на полувремето се видя, че момчетата на Сенсата отпаднаха физически и от това много добре се възползва отбора на Изток. Натиснаха своя противник и три минути преди края Димитър Харалампиев беше най-съобразителен в наказателното поле и реализира победния гол за своя отбор. Тази победа е изключително важна за отбора на Изток с оглед на отборите борещи се за третото място в лигата. Краен резултат 2:1.

Следващата среща по-програма трябваше да бъде между отборите на Мургаш Врачеш и Племакс, обаче от отбора на Племакс се явиха само петима състезатели и така загубиха служебно 3:0.

Първата среща от неделния ден беше между отборите на Бичкиите и Върколаците (Villa Mark). В този кръг отбора на Върколаците имаше сравнително лесен противник, но те не подцениха мача и бяха в почти пълен състав. Още от самото начало на мача, те наложиха преимущество и за миг не дадоха шанс на Бичкиите да си помислят, че могат да вземат точки от тази среща. Още през първата част решиха всичко в своя полза с по два гола на Стоян Боновски и Радослав Петров и едно попадение на Цветомир Ралков. Първата част завърши при резултат 0:6. Втората част отново беше с превъзходство на Върколаците и те разгромиха своя противник - точни бяха Деян Димитров и Веско Руменов с по два гола, по един добавиха Цветомир Ралков, Цветелин Драганов, Георги Камишларски и Борис Райчев. Почетното попадение за Бичкиите реализира Бенчо Бенчев. Краен резултат 1:14.

Вторият двубои беше между оборите на Север и Ред Хартс. Това беше едно от дербитата на кръга. Двата отбора се намират в страхотна форма и се очакваше истинска битка на терена. Още с първия съдииски сигнал и се вкопчиха в люта битка, като след една много добра контра атака отбора на Ред Хартс успя да поведе в резултата с хубав гол на Цветко Павлов. В средата на първата част, Марян Ангелов успя да изравни резултата, след грешка в отбраната на Ред Хартс. При изпълнението на център Цветко Павлов шутира директно във вратата на Север, топката рикошира в защитник и се оказа не спасяема за вратаря. В края на първото полувреме отбора на Север стигна до изравнителния гол след нелеп автогол. Първата част завърши при равен резултат. Втората част беше също толкова равностойна като първата. След изпълнение на статично положение Христо Христов се оказа най-съобразителен в наказателното поле на Ред Хартс и успя да изведе своя отбор напред в резултата. До края на мача и двата отбора имаха своите шансове за гол, но резултата не се промени. Така отбора на Север записа много важна победа. Краен резултат 3:2.

Последната среща беше между Бате Борисов и Даката Юнайтед. Срещата е от много важно значение за отбора на Бате Борисов, нуждаеха се от задължителна победа, за да си върнат трето място. Техния противник беше изключително непредсказуем, отбора на Бате Борисов беше в пълен състав и нямаше никакво подценяване на срещата. Мачът започна много добре за символичните домакини и те бързо поведоха в резултата с два гола на Теодор Тодоров и Камен Каменов. До края на срещата не дадоха никакви шансове на противника и го разгромиха категорично. Точни за победителите бяха Тодор Маринов и Мартин Петков с по два гола, Теодор Бочев, Камен Каменов и Росен Ангелов с по-един гол. За отбора на Даката точни бяха Петър Крилатски и Мартин Методиев. Теодор Тодоров пропуска следващата среща поради натрупани четири жълти картони. Краен резултат 10:2.

Информация за предстоящи срещи, статистика, голмайстори може да намерите на специалната страница, посветена на АФЛ Ботевград 2014 - тук.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2014

Подобни новини

Коментари (70)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 31 Януари, 15:23

    Тия Племакс се изгавриха с лигата, в първото издание на лигата същите тези лигльовци извадиха отбора на Роял, сега пак прецакаха нещата, здравко и компания. Май те не трябва да се допускат да участваат в лигата.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 31 Януари, 15:29

    br na iztoka otiva im v zeleno 8)

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 31 Януари, 15:31

    И Кацара преебахте, та не може да се изявява в лигата и да трупа опит

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 31 Януари, 15:52

    a morga6 za6to ne gi izgoniha min godina :lol: vseki si pravi kakvo si iska v ligata :lol: preebahte transfera na kacara v Б групата :lol:

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 31 Януари, 16:52

    кацара има оферта от Редака за Б група много силни игри направи това момче

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 31 Януари, 17:08

    и майкати е на това мнение.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 31 Януари, 17:18

    Фърги иска да гледа класирането как е на 3 точки зад Върколаците, поне тая вечер да спи на спокойствие. Утре е обещал на Бичкиите по 100 на човек, за бой над Върколаците, ако не мач поне да ги контузат всичките.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 31 Януари, 17:21

    Толкова са ми смешни,бездарни и безсилни ,че няма до къде ! Жалка картинка ....миФки

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 31 Януари, 17:58

    furgito zatova e prevlqkal kacara s/y edno gorni6te za da e sig. 4e 6te ima pobeda s/y plemaksa. leko poleko 6te kupi ligata :lol: nali e 4ovek na kmeta !

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 31 Януари, 18:41

    Vie ot varkolacite si piite si v vasheto zavedenie,i bez tova ne se dopuskat igrachi ot drugite otbori,ostavete ni na mira bez tova kihmata naredi programata za 2 sezon ot kupenata liga ot vas i ne se zanimavaite s igrachite ot drugite otbori,osobeno ti 2 nomer

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (217)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (63)
70% Complete