Петък, 3 Май 2024, 06:27

Трудовчанин се простреля в стомаха

1 Август 2016, 19:00
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 7616 10


62-годишният Цветан Цолов от Трудовец се простреля днес в стомаха със собствения си пистолет "Байкал". Инцидентът се разиграва в дома му на ул."Поп Михо" 12. Тялото е открито от сестра му и зет му към 17 ч. Веднага е откаран в УМБАЛСМ "Пирогов", където лекари се борят за живота му. Състоянието му остава тежко. Простреляният е бивш охранител. От три-четири години е безработен и живее сам. Няма деца. Една от версиите е опит за самоубийство. 

Преди дни Цолов навехнал крака си, в резултат на което състоянието му всеки ден се влошавало. Поради това сестра му всеки ден минавала да го види и да му занесе храна. Днес обичайно му позвънила по телефона, но той не отговорил. Тя решила да отидат със съпруга си да проверят как е Цветан, когато го намират проснат в коридора на втория етаж на къщата. За щастие Цветан бил в съзнание. Пристигналата на място линейка веднага го откарала за София. Цолов има разрешително за притежание на огнестрелно оръжие, което не е с изтекъл срок. Дознателите са открили само една гилза, а пълнителят на пистолета е бил празен.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: прострелян трудовчанин

Подобни новини

Коментари (10)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 1 Август, 19:13

    dc kmeta znae li

  • 2.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 1 Август, 20:15

    tva shilko li e

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 1 Август, 20:44

    da

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 2 Август, 08:29

    Ако е опит за самоубииство няма да се простреля в стомаха защото от такава рана се умира бавно и мъчително, самоубииците предпочитат бърз и безболезнен край.
    Най вероятно е неправилно боравене с КНО.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: anonimen 2 Август, 09:05

    zasto go e napravil

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 2 Август, 11:04

    Ако е щял да се самоубива, поне да се е прострелял в задника! Защо МВР не иззема оръжията на всякакви откачалки, след като изобщо не им трябват? Бил охранител - бил. Уволнен - давай патлака! Ако те вземат пак някъде - наново разрешителни и медицински прегледи.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 2 Август, 11:22

    Реално погледнато МВР не знае кой е откачалка и кой - не! То ако вземем да направим един анализ на ловджиите ще излезе че едни 30% не са в ред, същия резултат, ако не и по лош ще получим при полицаи и военни на които оръжието им се полага по служба!
    Ама аз съм на съвсем друго мнение - оръжието трябва да стане много по достъпно! При това положение битовата престъпност рязко ще намалее. Птрвата година - две ще има покачване на убииствата, после контингента ще се кротне като знае че може да получи куршум в главата докато се опитва да ограби пенсията на дядо ми. Просто риска няма да си заслужава, а в момента на практика няма риск за крадците! Влизат, шетат си и знаят че няма да има абсолютно никави последствия! Дори да ги хванат от полицията, което се случва веднъж на 30 пъти, де изкарат до 24 часа в ареста и ще получат най много 6 месеца пробация.
    Ама друго ще бъде ако знаят че възможността да получат малко олово е към 30% или в една от 3 къщи които ограбват. Тогава пенсията на дядо ми няма да си струва риска и той няма да е обект на интерес.
    Сори че стана толкова дълго, и не е съвсем по темата :)

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 2 Август, 11:27

    Реално погледнато какво ли знае МВР - нищо! Иначе си прав, но това НИКОГА няма да стане в бълХария, защото ще попречи на плана за унищожаването й!

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 9 Август, 20:17

    samotata go obi
    :roll:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (209)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete