Вторник, 30 Април 2024, 05:59

Върколаците с добър резултат във втория кръг на ШЛ България

19 Април 2015, 20:30
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2125 3


Днес на футболното игрище в Ботевград, се изигра първата среща от втория кръг на ШЛ България. Отбора на Върколаците имаше за съперник ФК Даяна Пловдив. Момчетата от Пловдив са един от фаворитите за спечелване на тасгодишното издание на ШЛ България.

Мачът преми при много добра организация, на терена нямаше груби влизания. В отбора на Върколаците се забелязваха няколко нови играча. Милен Василев - Туфо подсили нападението, а Христо Стаменов подсили вратарския пост, Радослав Зарев също е преминал в отбора на Върколаците.

Срещата започна много добре за Върколаците и още във втората минута Борис Райчев имаше шанса да открие резултата, но вратаря успя да отрази удара. Отбора от Пловдив стоеше много добре на терена и личеше, че момчетата добре познават тази игра. Последваха няколко пропуска пред вратата на Даяна, но така и желания гол не влизаше. Защитниците на домакините бързо разгадаха начина на игра на Даяна и ги неутрализираха много умело. Отбора на Върколаците все пак успя да поведе с много майсторско изпълнение на Симеон Вешев. При този резултата завърши и първата част.

През втората част играта беше много равностойнна. Нападателите на Върколаците изпуснаха няколко положения за гол, при една контра атака Владислав Велчев получи перфектен пас и с много точен удар преодоля вратаря на домакините. До края на полувремето и двата отбора имаха своите шансове за гол, но не успяха да отбележат. Краен резултат 1:1. Така всичко ще се реши в реванша, който е на 10-ти май в Пловдив.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2014

Подобни новини

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 19 Април, 20:57

    Само Мургаш могат да ги бият тия и то 4:0.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 19 Април, 21:11

    Нйяма го кехи нйяма победа

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 20 Април, 05:48

    Без веско тоя отбор е гола вода!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (192)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (57)
70% Complete