Неделя, 12 Май 2024, 01:41

Веселка Божкова: "Деси израстна сред обичта и доверието на всички младежи и девойки в ансамбъла"

18 Януари 2014, 17:00
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 4856 2


На 13 февруари 2014 година /четвъртък/ от 18:00 часа,както "Balkanec.bg" писа ще се състои благотворителен концерт в подкрепа на Десислав Кънчев Муратовски, танцьор в ансамбъл „Ботевградска младост” за набиране на средства за извършване на спешна животоспасяваща трансплантация на бъбрек. 
"В момента Деси е на хемодеализа, а на родителите му се извършват подробни изследвания за донорство. За трансплантацията са необходими около 100 000 лева. 
Нека направим всичко възможно да помогнем за събирането на средства за осъществяването на незабавна трансплантация - веднага щом се установи необходимата съвместимост на орган от родителите му – надяваме се да това да стане колкото се може по-скоро... Да спасим един млад човешки живот, доскоро преливащ от енергия, талант и любов към красивите неща в живота! Деси танцува от 7 годишна възраст в танцов ансамбъл "Ботевградска младост", завърши музикална паралелка в ОУ"В.Левски", след което продължи образованието си в ГПЧЕ Правец, участва в многобройните общински, национални, международни и телевизионни записи, предавания и музикални клипове и др. през изминалите 20 години от дейността на състава. Деси израстна сред обичта, симпатията и доверието на всички младежи и девойки танцували и танцуващи до момента в ансамбъла, свързан е завинаги с тяхната любов и приятелство и съпричастност. Седмица преди откриването на коварния здравословен проблем, Деси се сгоди за дългогодишната си любов - Нора - прекрасна девойка, запознала се с него в ансамбъла - когато и тя танцуваше за кратко време при нас. Сега Нора е неразделна част от него в трудния му път, в буквалния смисъл - в борбата за живота му... Нека се обединим и помогнем за спасяването на един човешки живот…"
Този призив е написала във Фейсбук Веселка Божкова с огромното желание Десислав Муратовски да получи подкрепа в този тежък за него момент. Нека му подадем ръка, за да изживее пълноценно живота си!


Източник: Фейсбук

Ключови думи: Десислав Муратовски

Подобни новини

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 18 Януари, 18:18

    Gospojo Bojkova,obikolete barovcite v Botevgrad,siguren sum che shte pomognat takiva hora kato Semko,Botko i drugi

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 19 Януари, 12:05

    дано да има късмет момчето

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (234)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (132)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (49)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (67)
70% Complete