Неделя, 19 Май 2024, 20:24

Жалба от отбора на "Мургаш Врачеш" по повод мача между Върколаците и Север

4 Май 2015, 10:15
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 3281 52


На редакционната поща получихме жалба от отбора на Мургаш Врачеш, изпратена до организаторите на АФЛ Ботевград, публикуваме я без редакторска намеса.

До Валери Радков , Валери
Кръстев , Николай Иванов -
Дисциплинарна комисия за
провеждане на АФЛ  Ботевград
                     
ЖАЛБА

От: "Мургаш Врачеш", участник в АФЛ Ботевград , сезон 2014-2015.
Относно: Доиграването 23 минути от прекратения преди 3 месеца мач между отборите "Север" и "Върколаците", състоял се на 03.05.2015 от 11:00 часа.

Като участници във всяко едно спортно мероприятие, което организирате ,спазващи всички правила от правилника за провеждането му и изрядна дисциплина, заплащащи всички такси ,определени от Вас и считащи се за реални претенденти за първото място в Лигата, отборът на "Мургаш Врачеш" иска да изрази възмущението си от очевадното неспазване на правилата от страна на отбора на "Върколаците" в гореспоменатия мач. След взетото решение от Вас на 17.02.2015 за прекратения мач "Север" - "Върколаците", ще цитираме дословно : "Мачът ще се доиграе в същите състави." - останахме с убеждение, че наистина мачът ще се доиграе в съставите, в които бяха двата отбора до момента на прекратяването му. След доиграването му ясно се вижда, че в състава на "Върколаците" фигурират играчи, които не присъстваха на въпросния мач преди 3 месеца, за което свидетели могат да бъдат голям брой хора, неучастващи в отбора на "Мургаш Врачеш". След проведен разговор между наш представител и доктор Валери Радков ни беше обяснено, че наистина има хора, играли в мача, без да са налице в списъка, прочетен от същия . След като списъкът ни беше предоставен по-късно, вече бяха вписани в него??? Не мислите ли, че съществува опасност от конфликт на интереси, именно той да съхранява документи, списъци и други подобни, свързани с провеждането на турнири, лиги и други спортни мероприятия, в които участва отборът му? Тези документи много лесно могат да бъдат манипулирани в техен интерес , което се доказва между другото с разминаването на казаното от д-р Радков с действителността?

Отборът на Мургаш Врачеш се надява на бързата и точна реакция от страна на Дисциплинарната комисия, като всеки един от членовете й излезе със собствено становище по случая. Бихме искали правилата на Лигата да важат за всички и да се прилагат както за едни, така и за други! Надяваме се да бъде взето най-адекватното решение, а именно служебна победа за отбора "Север".

С УВАЖЕНИЕ: отбора на "Мургаш Врачеш"
ДАТА: 04.05.2015г.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2014

Подобни новини

Коментари (52)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 4 Май, 10:40

    Tapanar e kato bashta si tova momche......vse niakoi mu e vinoven :x :x :x

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 4 Май, 10:52

    Да извади сертификата си за треньор, за да е по лигитимен.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 4 Май, 10:55

    A shto ne pusnaxte jalba za slujebna pobeda na Varkolacite oshte vav vtoriq mach ,koito trqbvashe da dade slujebna pobeda? Niee sashto jelaem da se spazvat pravilata,...izlagaciqta e pylna !!!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 4 Май, 10:58

    Служебни шампиони ще станат Мургаш,както Интер в Италия преди време :)

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 4 Май, 11:17

    kato shte spazvame pravilata neka da gi spazvame dokrai.neka vzemat vsichki tochki ot machovete na Murgasg v koito sa pisali timov list "po spisak" Tova sashto e narushenie,ama ako go napravqt Murgash shte sa izvan parvite 6

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 4 Май, 11:44

    Болни мозъци...какво ви става бе ?

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 4 Май, 11:52

    Цеки е на системи в софия и не може да се възстанови след поредното разочарование и пак второ място, Радков виж направи нещо да се намери още една купа за най-добър треньор

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 4 Май, 12:02

    Отборът на "Мургаш" не е страна по казуса и няма право на жалба!Такава може да подаде отборът на "Север",но....до 24 часа,след края на мача!Дори да има нарушение на правилниците,твърде късно са се сетили,сега и да пуснат жалба "Север"-а,тя няма да бъде разгледана!Поне така трябва да бъде!Друг е въпроса ,че тази година се прави всичко възможно прехвалените "Върколаци" да станат първи!

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 4 Май, 12:03

    Да изядете на Цеки оная работа, Пожелавам ви вие да минете на системи.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 4 Май, 12:06

    Всичко обръщате на обиди и заплахи.Гола вода сте.Мургаж Врачеж са шампионите.Винаги и Завинаги.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (253)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (71)
70% Complete