Четвъртък, 28 Март 2024, 11:04

Ивайло Чочев от Чавдар (Етрополе) пред трансфер при "оранжевите"

16 Юни 2012, 09:04
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 6131 0


Литекс привлича 19-годишен капитан от "Б" група

Литекс най-вероятно ще привлече Ивайло Чочев от Чавдар (Етрополе) за новия сезон, съобщават пред "Проспорт.бг" от Града с покрития мост.

Само преди година роденият през 1993-а състезател бе пред преминаване в шотландския гранд Рейнджърс, но тежките рестрикции за българи и румънци се оказаха непреодолима административна преграда през месец май, миналата година. Тогава той бе наблюдаван повече от половин година от скаути на рейнджърите, а в края на първенството - поканен на финални тестове и прегледи.

Чочев е определян, като един от най-перспективните опорни халфове на България. Досега е преминал и през юношеските национални гарнитури. Поради доказания му футболен потенциал и лидерски качества, Чочев бе избран за капитан на първия отбор на Чавдар (Етрополе) за изминалия сезон в Западна "Б" група. Макар и само на 19 години, Ивайло има вече 49 мача и 9 гола в професионалния футбол.

Той е изключително здрав физически - висок е 188 см, състезателно тегло - 80 кг. Притежава топовен изстрел с левия крак, брилянтен пас и поглед върху играта.

Ивайло е родом от плевенското село Трънчовица, откъдето е и легендарният актьор Григор Вачков. Той е продукт на Академия "Христо Стоичков" в Етрополе.

Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (34)
70% Complete