Петък, 26 Април 2024, 13:06

Резултати и класиране след 10-ия кръг на АФЛ Ботевград

14 Декември 2013, 15:42
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 4027 30


Десетият кръг на АФЛ започна със срещата между отборите на Мургаш Врачеш и Юнивър Джим. Още от самото начало на срещата двата отбора се вкопчиха в люта битка. В отбора на Юнивър Джим в игра се завърна Иван Мишев. Момчетата на символичните домакини влезнаха много сериозно в срещата. Първи в срещата до гол стигнаха състезателите на Мургаш, като Ивайло Иванов - Кехмата, засече прострелен пас на Красимир Алипиев и прониза вратаря на гостите. Този гол доста изнерви момчетата на Юнивър Джим и играта им не вървеше добре. Защитата на гостите беше доста тромава и бързите нападатели на Мургаш имаха превез. В средата на първата част Цвятко Иванов изравни резултата с много красив гол. Минути преди края на първата част Красимир Алипиев даде преднина на своя отбор с страхотен гол. Полувремето завърши при резултат 2:1. Още със започването на втората част Ивайло Цветанов осигури комфортна преднина на своя отбор. Момчетата на Мургаш контролираха изцяло срещата и не даваха никакви шансове на Юнивър Джим. При една хубава атака Здравко Атанасов все пак успя да вкара втори гол за отбора си. Отборът на Мургаш въобще не се стресна, Красимир Алипиев и Ивайло Цветанов правеха каквото си пожелаят в нападение. Първо Красимир, след това и Ивайло успяха да вкарат вторите си голове в мача. Малко преди края, след хубав пас на Ивайло Цветанов, Николай Сърновски успя да вкара и шести гол за своя отбор. До последния съдийски сигнал Цвятко Иванов добави още един гол, но това не беше достатъчно. Това беше и първата загуба за отбора на Юнивър Джим в лигата. Краен резултат 6:3. След тази среща двата отбора си размениха лидерската позиция.

Втората среща трябваше да е между отборите на Север и Олимпик Литаково. Футболистите на Литаково не се явиха и загубиха служебно. Краен резултат 3:0.

Следващият мач беше между отборите на Ред Хартс и Орханиец. Отборът на Орханиец претърпя първата си загуба в предния кръг и сега трябваше да запише задължителни три точки в своя актив. Символичните гости започнаха много добре срещата и играта им се получаваше. Момчетата на Ред Хартс като че ли не си вярваха, че могат да вземат точки срещу сериозния си съперник. Отличен мач за отбора на Орханиец направи Иван Редовски, който записа четири попадения, по два гола добавиха Георги Минев, Борис Райчев и Светослав Джезов. Цветомир Ралков и Мирослав Семков добавиха по още един гол. Краен резултат 1:13.

Четвъртата среща за деня беше между отборите на Племакс и Бичкиите. Краен резултат 12:2.

Неделният ден започна със срещата между отборите на Сити и Светците. Краен резултат 3:0.

Втората среща беше между два отбори, които се намират един до друг в класирането Рио Аве и Черното Лале. Много интересна среща се получи и приятна за гледане. Момчетата от Черното Лале първи успяха да открият резултата, но този гол въобще не стрестна футболистите на Рио Аве и те търсеха гола през цялото време. В средата на първата част изравнителното попадение падна, гола беше дело на Мариян Ангелов. Последва нов гол за Черното Лале и поредно изравняване на резултата от страна на Рио Аве. При едно единоборство Мариян Ангелов се контузи и напусна мача, това разстрои играта на Рио Аве и те загубиха срещата. Хетрик за отбора победител записа Радослав Зарев, по едно попадение добави Марин Данчев и Ивелин Данчев. Краен резултат 2:5.

Последният мач от 10-ия кръг беше между отборите на Микроак и ТПГ "Стамен Панчев". Отборът на Микроак се нуждаеше от задължителна победа с оглед на оставащите мачове до края на лигата и целта му да влезне в първите 8 отбора. Мачът започна добре за Микроак и те успяха първи да отбележат гол. Този гол успокои момчетата на Микроак и започнаха да контролират играта. Отличен мач за домакините направи Кристиян Василев. Точни за отбора на Микроак с по два гола Кристия Василев и Нейко Нейков, по едно попадение добавиха Иван Цагарски и Йордан Йорданов - Leo Dachi. Краен резултат 6:1.

Пълна статистика от мачовете, класиране за голмайстор търсете на адрес http://balkanec.bg/afl-botevgrad

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2013

Подобни новини

Коментари (30)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 14 Декември, 16:24

    Абе как не се намери някой от публиката да каже на тоя Цвятко, че е в Ботевград, и леко с това селяни не му прилича. Да ходи да си изпъва къдриците, че ако не беше съдята и Племакс си ги бяха били тия звездите, Пинко седи си в Козлудуй, не може да се гъзиш само и да си мислиш, че си големия футболист.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 14 Декември, 18:20

    tva neee verno bate :D

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 14 Декември, 18:22

    #1 земи се скрии с коментарите си!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 14 Декември, 19:33

    Murgash da ne si vqrvat mnogo ...nqma da stanat 6ampioni 6e ima da lapat :D

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 14 Декември, 21:38

    orhaniec pravi strahotna iznenada idva v odbora super zvezda samo imaite tarpenie

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 14 Декември, 21:51

    muuurga666i radvaite sa na klasiraneto o6te malko 4e tova 6te vi e. idvat isitnskite ma4ove murun4eta mamini

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 14 Декември, 22:34

    zdravko vzemi berbatov 4e se 4udi kade da igrae sled nova godina

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 15 Декември, 01:19

    Gradski kopeleta priemete istinata i lapaite KURA na selqnite.Selqnchetata sa shampioni i tova e!!!Zdravko otkazvaite se pak,che se izlagate qko.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 15 Декември, 09:15

    Рояла няма да се яват повече, Бозата ги изгони всичките

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 15 Декември, 10:30

    I leo messi da zeme zdravko ligata nqma da q spe4eli...i nai dobre da se otkaje toq nekadurnik !!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete