Неделя, 28 Април 2024, 03:55

Резултати след изиграването на мачовете от последния кръг на АФЛ Ботевград

30 Март 2014, 17:34
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2253 2


Последният кръг започна в събота с срещата между отборите на Сити и Орханиец. В отбора на Орханиец отново в игра беше Иван Редовски и за пореден път поведе своя отбор към победа. Момчетата на Орханиец бяха по опитни и завършиха лигата с победа. Иван Редовски и Борис Райчев реализираха по два гола, по един добавиха и Калоян Василев, Христо Матев и Николай Джезов. Христо Матев е вратаря с най-много голове в лигата цели два гола. За отбора на Сити, страхотен мач направи Иван Гавалюгов, който записа хеттрик, два гола добави и Ивайло Наумов. Краен резултат 5:7.

В неделният ден се изиграха две срещи, първата беше дербито на последния кръг между отборите на Черното Лале и Мургаш Врачеш. Истинска битка се очакваше на терена с оглед предишни двубой между двата отбора. Символичните гости от отбора на Мургаш първи успяха да поведат в резултата с гол на Ивайло Иванов - Кехмата. След този гол момчетата на Черното Лале има своите шансове и изравнителния гол падна, негов автор беше Радослав Петров. До края на срещата двата отбора не успяха да си вкарат гол и мачът завърши при резултат 1:1. Футболистите на Мургаш Врачеш не успяха да вземат реванш за загубата от първият полусезон. Краен резултат 1:1.

Последната среща беше между отборите на Племакс и Север. Отбора на Север за пръв път в лигата не успяха да съберат състава си и започнаха срещата с петима играчи, момчетата от Племакс в знак на феърплей извадиха един от играчите си. В тази среща момчетата от Племакс бяха по добри и успяха да победят. Капитана на отбора Пламен Данчев записа хеттрик, Цветелин Драганов добави два гола,  по един добавиха още Светлан Цаков и Цветослав Велчев. За момчетата от Север, Христо Илиев два гола, по един добавиха още Павлин Георгиев и Валентин Цоков.  Краен резултат 7:4.

Заповядайте на закриването на АФЛ 2014 във вторник от 18:00ч. на игрището.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2013

Подобни новини

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 31 Март, 00:08

    :uups:

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 1 Април, 13:06

    Каква е тая глупост бе?Не са играли в намалени състави,просто Север-а, нямаха смени и умората си каза думата!Това,че Плеймакс се съгласиха,да се изчака 6-тия човек от Север,само им прави чест,но не са играли по-малко хора!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete