Събота, 27 Април 2024, 02:50

Ботевград се стяга за сериозно откриване на сезона в НБЛ

19 Октомври 2012, 07:15
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1718 1


Бляскаво официално представяне готви Ботевград в неделя, за първия мач от новия сезон в Националната баскетболна лига.

Новото ръководство на тима се погрижи за изработването на специални програмки с визитки на всички баскетболисти, история на отбора, и обръщение от кмета на града, и президент на клуба. Освен това с програмата, новата власт налага и новия си слоган – „Обединени към успеха“.

От Балкан подготвиха и покани за медиите, отразяващи баскетбол, за първия мач, срещу Рилски спортист в неделя, от 17.30 часа. Час и половина по-рано ще стартира официалното представяне на отбора, след което има и празнична програма за феновете в залата.

Балкан вече си има ново пресаташе, в лицето на чаровната Рени Редовска, а скоро ще разполага и с нов уебсайт.

Докато отборът от Ботевград се стяга за откриването на сезона, капитанът на тима Йордан Бозов, завърнал се в състава, пожела успешна година на всичките си колеги.

Гардът благодари на ръководството и треньорския щаб за гласуваното доверие, и обясни, че се е спрял на предложението на Балкан лесно, заради предишната си работа в тима. „Усещам, че хората ме уважават и обичат за това, което правя,“ сподели Бозов.

„Няма да говоря за цели и класиране. Искам да пожелая на всички баскетболисти в НБЛ да са живи и здрави те и техните семейства. Разбира се, пожелавам това и на своите съотборници. Искам да побеждаваме всеки мач, но съм реалист и знам, че това няма да се случи. Искам да спечелим възможно най-много мачове тази година. Пожелавам си за нашите мачове хората, които са били в залата, да си говорят и на другия ден,“ добави още един от лидерите на Балкан.

Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete