Неделя, 28 Април 2024, 07:22

Емил Иванов с призив към жителите на Софийска област

19 Септември 2014, 12:14
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3967


Уважаеми жители на Софийска област,

Досега съм бил  два мандата народен представител, два пъти областен управител на Софийска област и два мандата кмет на Община Своге.
ПОЗНАВАТЕ МЕ И АЗ ИМАМ ЧЕСТТА ДА ПОЗНАВАМ МНОГО ОТ ВАС!

Кандидат съм за депутат и съм водач на листата на ДПС.

Отново сме на прага на избори за Народно събрание. И още в началото на своето изложение заявявам, че предизборната ни кампания ще бъде образец за толерантност и няма да нарушим това свое обещание. Не изпитваме реваншистки чувства към никого и съм убеден, че стилът на кампанията ни ще бъде определящ и за нашето бъдещо управление.
Нещо повече – и в миналото, в дейността си като народен представител, и като Областен управител и кмет, винаги съм използвал своите правомощия, за да помогна на местната власт да се измъкне от блатото на политическото противоборство.
Сигурен съм, че с общи усилия ще успеем.

Вие знаете какво мога - моята дейност беше пред очите Ви. Това, което съм направил през годините за Софийска област се вижда. Буквално всеки ден се срещам със своите избиратели, живея сред тях и се гордея, че съм част от пълнокръвния живот на Софийска област!

Ние, които живеем с проблемите на Софийска област знаем, че тя се нуждае от обединението на енергията и интелектуалния потенциал на всички свои граждани, незавсимо от техния пол, раса , религия или политическа принадлежност. В своята програма ние ще защитаваме ефективни управленски решения, а добрите достижения в обществения, икономическия и политическия живот ще бъдат запазени и продължени.

Защото знаем, че прагматичните идеи, добрата инфраструктура, модерните комуникации, квалифицираната работна ръка и спокойната политическа и социална обстановка в Софисйка област ще привлекат нови инвеститори – наши и чужди.
Убеден съм, че заедно ще постигнем всички цели, залегнали в нашата програма.

ВАШЕТО ДОВЕРИЕ Е МОЯТА ОТГОВОРНОСТ!
Която ще нося с чест!
Това, което вече знаете за мен е, че в дейността си се ръководя от принципите на ПРОФЕСИОНАЛИЗМА и ЗАКОННОСТТА – както спрямо тези, които я спазват, така и спрямо тези, които я прилагат.
Цялата ми управленска дейност винаги е била и ще бъде насочена към решаване на проблемите на гражданите, на техните семейства, на всеки отделен човек. Това, в крайна сметка, решава проблемите на общината, областта и държавата!
И определя смисъла на всяка власт.
Гласувайте с бюлетина номер 18!
ЗАЕДНО ЩЕ УСПЕЕМ!

Емил Иванов

Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete