Понеделник, 29 Април 2024, 16:53

Обръщение към ботевградчани на Димитър Делчев, водач на листата за 26-ти МИР София област

2 Октомври 2014, 19:12
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2009 4


„За последните 6 месеца се промениха много неща: Реформаторският блок се превърна от политически съюз в стабилна коалиция, спечели мандат в европейския парламент, разшири се с още две партии, спомогна за падането на едно безобразно правителство и сега е на прага на сериозен успех на предстоящите парламентарни избори. За първи път от тринайсет години автентичната десница в София област има реална възможност да направи така, че да бъде представена в българския парламент. Всичко това е в нашите и вашите ръце!
Дългото чакане трябва да ни е научило на важни уроци. Хората искат да гласуват за личности. За тях кандидат депутатите трябва да бъдат достойни хора, които са доказали лични качества и експертност в своята сфера.
Реформаторският блок ще се бори за облекчаване на условията за инвестиции, особено в малки и средни предприятия. Българска банка за развитие, която е създадена за подпомагане на именно такива предприятия, трябва да спре да дава средства на близки до олигарсите фирми, а да ги насочи към истинските предприемачи.
В сферата на туризма сме предвидили мерки, с които да се стимулират хотелиерите, туристическите агенти и оператори да се развиват устойчиво, а не да им се пречи с тежки административни процедури. Имаме условията да развиваме не само традиционния зимен и летен туризъм, но също и културно-историческия, балнео и спа туризма.
Време е държавата да спре да възприема работещия бизнес като дойна крава, а вместо това да му помага. Така например, когато на територията на София област има предприятие, което произвежда, държавата трябва да се погрижи чрез своите дипломатически и икономически представителства да разшири пазарите на продукцията в чужбина. Новите пазари значат нови приходи, нови работни места и по-голяма печалба и данъци, от които всички печелят.
Даваме си сметка обаче, че без законност и справедливост в обществото, всичко което постигнем ще бъде временно и обратимо. Ето защо планираме да дадем бърз старт на операция „чисти ръце“ в съда, прокуратурата, и държаната администрация и да започнем борба с корупцията, която непрекъснато ни дърпа назад. Трябва да започнем да си спазваме законите.
Реформаторският блок отива на следващите избори по-силен от всякога. Смело можем да кажем, че единствената разлика между предходния и бъдещия парламент ще бъде Реформаторския блок. От вас зависи дали разликата ще е голяма или малка. Гласувайте с № 7 за блока! За да променим България!”
 


Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Парламентарни избори 2014

Подобни новини

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 2 Октомври, 20:14

    Аз ще гласувам и с преференция 1 за Димитър Делчев . Успех!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 2 Октомври, 23:06

    Марш оттук бе !

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 3 Октомври, 18:49

    You will be before me :lol:

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 3 Октомври, 20:56

    пОПИТАИ ТЕ ГО ПО КОЛКО ПАРИ Е ПРЕДЛАГАЛ В СТУДЕНТСКИ ГРАД.АЗ МУ БЯХ ПОВЯРВАЛ.ПРОТЕЖЕ НА ПРЪМОВИ.ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (192)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (56)
70% Complete