Неделя, 28 Април 2024, 23:19

Кметът на Ботевград, Георги Георгиев, връчи купата и златните медали на юношите

7 Май 2014, 16:43
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2703 3


Първите златни медали в новата „Арена Ботевград” бяха връчени след края на финалния мач от първенството по баскетбол за юноши U19. Кметът на Ботевград, Георги Георгиев, окичи шампионите на „Балкан” и техния треньор с ценните отличия. След двадесетгодишно прекъсване отбор на Ботевград отново е първенец в тази възрастова група.  Председателят на БФБ, Георги Глушков, връчи сребърните медали на състезателите от „Чардафон Орловец” – Габрово.

Баскетболистите от мъжкия отбор на „Балкан” – Павел Маринов и Иван Лилов, раздадоха индивидуални награди на играчи, участвали във финалите на юношеското първенство. Най-добър реализатор на финалния турнир е Александър Милов от „Рилски спортист”. С най-много борби се отличи Андрей Иванов от „Тунджа” – Ямбол. За най-много отнети точки отличие получи Андрей Акулов от „Рилски спортист”. С най-много асистенции е Александър Илиев от „Чардафон Орловец”.

За MVP бе обявен Ивко Ивков, капитан на „Балкан” U19.

Награда за най-добър треньор в първенството на името на легендарния треньор Стоян Божанков получи Михаил Михайлов, която бе връчена на наставника на „Балкан” от Снежа Божанкова. Призът бе осигурен от BGbasket.com, а финансовата премия е осигурена от оперативния директор на Sportmedia.tv Тодор Димитров.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Балкан юноши 19

Подобни новини

Коментари (3)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete