Понеделник, 24 Юни 2024, 14:30

Николай Пеев: Оптимист съм за представянето на отбора

14 Октомври 2011, 08:26
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2165 0


В събота, 15 октомври, започва сезонът в мъжката НБЛ. Ето какво сподели старши треньорът на Балкан Николай Пеев:

Как премина подготовката и какви са очакванията за представянето на Вашия отбор през сезона?
"Подготовката премина добре. Ние започнахме още на 1-ви август, като идеята бе не само да тренираме, а и да развиваме момчетата, тъй като този сезон сме събрали почти изцяло само млади състезатели. Като цяло всичко мина нормално с изключение на някои контузии. Изиграхме доста контроли, а идеята беше да срещнем силни отбори, за да можем да си видим по-добре грешките, защото ако играем с по-слаби ще ни бъде по-лесно. В общи линии съм доволен.
Оптимист съм за това, което ще се случва оттук нататък с отбора. Особено в последните контроли показахме добра игра, като идеята е да играем бързо и с хубави изпълнения да върнем и публиката в залата, защото тя в последно време малко пооредя. Това е основното, а вече и играейки добре то ще имаме и резултати."

Как виждате съперниците в първенството и кой е фаворит за титлата?
"Тази година Лукойл Академик и Левски са ясни като най-добрите два отбора в шампионата, въпреки че според мен са една идея по-слаби от миналия сезон. Лукойл е фаворитът и съм сигурен, че ще станат шампион, а и ако имат някои проблеми в първенството могат да вземат и нов играч, който да им свърши работа. Моето мнение е, че отборите, които заехме местата от 3 до 6, сме по-близко до първите два отколкото миналото първенство и съответно Спартак и Черноморец са с по-изравнени възможности спрямо нас. Ние имаме амбиция да завършим на третото място и имаме желанието, а смятам и възможностите да го постигнем."

Източник: bgbasket.com

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (6)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (6)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (25)
70% Complete
Не (72)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (7)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (22)
70% Complete
Всички са маскари. (37)
70% Complete