Петък, 19 Април 2024, 19:46

Областният съвет за развитие на Софийска област избра зам.-председателите си

13 Декември 2011, 11:06
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2085 1


Това стана на заседание 9 декември 2011 г. в заседателната зала на Областната администрация. На него присъстваха областния управител Красимир Живков и всички членове на съвета. Това са кметовете от общините в Софийска област, председатели и представители на общинските съвети от общините в Софийска област, представители на социалните партньори, както и регионални медии и гости.
За заместник-председатели на Областния съвет за развитие бяха избрани Георги Георгиев - кмет на община Ботевград и Владимир Георгиев - кмет на община Самоков.
За представители на Регионалния съвет за развитие на Югозападния район бяха избрани кметовете на община Божурище – Аспарух Аспарухов, на община Горна Малина – Емил Найденов и на община Своге – Жоро Цветков.
Актуализирани бяха и съставите на съветите и комисиите към Областния съвет за развитие на Софийска област: Консултативен съвет по туризъм, Консултативен съвет по околна среда, Консултативен съвет по електронно управление и информационна сигурност и Комисия по заетост.
На заседанието бяха представени възможностите за кандидатстване по Програма „Трансгранично сътрудничество България-Сърбия”, във връзка с излязлата Втора покана за кандидатстване, както и схема за безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма „Регионално развитие” със заглавие “Подкрепа за развитие на регионалния туристически продукт и маркетинг на дестинациите”.

Източник: Областна администрация на Софийска област

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete