Сряда, 12 Юни 2024, 19:34

Петър Клечков сменя Юлиян Аладжов като селекционер на кадетите на България

27 Юни 2013, 20:06
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2099 4


Клечков ще води кадетите за втора поредна година

Комисия в състав президентът на БФБаскетбол Георги Глушков, Мениджърът национални отбори Христо Христов и Председателят на Треньорската комисия към БФБаскетбол Росен Барчовски днес се събра и разгледа молба на Юлиян Аладжов да се оттегли от поста селекционер на националния отбор за кадети до 16-годишна възраст.

Аладжов е изтъкнал в молбата си за оттегляне лични причини. На негово място комисията назначи Петър Клечков, който ще води тима ни на Европейското първенство в дивизия В от 8 август в Сараево.

В Босна нашите са в група с Финландия, Норвегия, Македония, Португалия и Естония. Помощник на Клечков ще е Едуард Вълчев.

Източник: http://bgbasket.com

Ключови думи: Петър Клечков

Подобни новини

Коментари (4)

 • Отговори (0) (0)
  1. добавен от: Анонимен 27 Юни, 22:10

  Това е един от няколкото треньори при подрастващите, който не можа в годините да си намери място. Ама и федерацията няма кадри и при тези възрасти и върти 3-4 все едни и същи треньори. То сериозните, доколкото ги има, си имат ангажименти и отказват. Та затова наш Пешо го карат да се разходи до Сараево - то и дестинацията е една. :wink: Я да се ходи в САЩ или Япония - от кандидати косите ще им побелеят в БФБ. Ето защо при подрастващите нещата не вървят: защото недоказващи се от години треньори все поемат да водят националните гарнитури на екскурзии по девалвиралите европейски първенства за подрастващи. :roll: :P :(

 • Отговори (0) (0)
  2. добавен от: Анонимен 27 Юни, 22:26

  :idea: Тази комисия в БФБ не е научила, че отбора с треньор Петър Клечков на финалите за 14-годишни момчета през този месец, няма нито една победа и е заел последното 12 място :!: :?: :!: :( Та на него са се спрели да води националния отбор на европейското първенство след месец. :shock: Ашкусум :P :twisted: :evil: Ето какво е положението във федерацията ни, ето какви я ръководят и повече от ясно е какво очакват от участието на отбора на първенството. Ще се "трошат" пари под предлог за трупане на опит от подрастващите. :cry: :( :x

 • Отговори (0) (0)
  3. добавен от: Анонимен 27 Юни, 23:34

  Треньори в българия няма, а клечков се ползва с голямо лоби и затова го лансират навсякъде, а той нестава за треньор всичко го знаем.

 • Отговори (0) (0)
  4. добавен от: Анонимен 28 Юни, 10:47

  Клечката никога не е бил треньор и няма и да бъде.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (0)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (0)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (4)
70% Complete
Не (6)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (1)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (1)
70% Complete
Всички са маскари. (6)
70% Complete