Четвъртък, 2 Май 2024, 08:48

Резултати и класиране след 11-ия кръг на АФЛ Ботевград

20 Декември 2013, 20:20
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 6084 24


Коледният кръг на АФЛ Ботевград, започна със срещата между отборите на ТПГ "Ст. Панчев" и Племакс. Отборът на Племакс с всеки един мач стават все по-силни. Тази вечер те имаха за съперник непретенциозния отбор на ТПГ "Стамен Панчев". Момчетата от техникума са още млади и тепърва ще изграждат добър тим. Символичните гости разгромиха своя съперник, като с шест попадения се отличи Цветелин Драганов, хетрик записа Григор Вутов, две попадения добави Пламен Данчев, по едно записаха Светлан Цаков и Цветослав Велчев. За отбора на ТПГ точен беше Васил Манев. Краен резултат 2:14.

Първата среща от съботния ден беше между отборите на Бичкиите и Сити. Тази среща беше от изключително значение за отбора на Сити с цел влизането им в 8-цата. Мачът вървеше гол за гол през първата част, като резултатът на полувремето беше 3:3. Всичко оставаше да се реши през втората част. Още със започването на второто полувреме Ивайло Наумов даде преднина за своя отбор, след хубава контраатака. Този гол разстрои играта на Бичкиите и те допуснаха няколко грешки, от които умело се възползваха момчетата на Сити и си осигуриха комфортна преднина. За отборът на Сити отличен мач направи Ивайло Наумов, като записа и първия си хетрик в лигата, с по два гола се отличиха Благовест Благоев и Иван Драганов, един гол добави Добромир Василев. За Бичкиите точни бяха Иван Манов и Генади Василев с по два гола, един гол отбеляза и Борислав Наков. Краен резултат 5:8

Втората среща от съботния ден беше между тимовете на Орханиец и Рио Аве. В отбора на Рио Аве липсваха много от ключовите играчи и това значително улесни техния съперник. Въпреки липсата момчетата на Рио Аве стигнаха първи до отбелязване на гол, дело на Димитър Георгиев. Този гол въобще не стресна отбора на Орханиец, точно обратното те заиграха доста по-концтентрирано. През първата част над всички беше Борис Райчев, който успя да отбележи пет точни попадения. Малко преди края на първото полувреме момчетата от Рио Аве успяха да върнат две попадения дело на Ангел Бадев, като върнаха интригата в мача. През втората част, обаче футболистите на Орханиец направо разбиха своя съперник. Иван Редовски също направи много добър мач, като той записа пет попадения. Борис Райчев отбеляза шест гола, два добави Цветомир Ралков, красив гол реализира и Светослав Джезов. Краен резултат 14:5

Чевъртата среща от 11-ия кръг трябваше да бъде между отборите на Олимпик Литаково и Мургаш Врачеш. Момчетата от Литаково във втори мач не могат да се съберат и загубиха служебно. Краен резултат 0:3.

Първата среща от неделния ден беше между отборите на Черното Лале и Микроак. Страхотен мач се получи на терена в Ботевград. В отбора на Микроак бяха направили смяна на вратарите, като в този мач на вратата застана Николай Йотов - Вини, който се справи блестящо на врата. Мачът започна по-добре за отбора на Черното Лале, като те натиснаха своя противник, но до гол не успяха да стигнат. При една хубава контра атака Радослав Цветанов успя да открие головата серия за своя отбор. Този гол внесе допълнително напрежение в играчите на Черното Лале и те усетиха, че срещу тях има силно амбициран отбор за победа. При една изчистена от аут топка, Петър Григоров се пребори за нея в наказателното поле на символичните домакини и останал очи в очи с вратаря не сгреши. Футболистите на Микроак контролираха играта и още в следващата атака Йордан Йорданов - Leo Dachi отбеляза много майсторски гол след асистенция на Радослав Цветанов. До края на първата част Светлин Семков успя да отбележи един гол за отбора на Черното Лале, докато Микроак изпуснаха още куп положения за гол. Втората част отново започна по-добре за Черното Лале и още в самото начало Марин Данчев успя да вкара втори гол. Така резултата стана 2:3. Отбора на Микроак имаше доста интересна тактика при изнасянето на топката и това допълнително изнерви играчите на Черното Лале. След една хубава контра атака Радослав Цветанов отново даде комфортна преднина на своя отбор. Малко преди края на срещата Милен Цеков отново върна интригата, като той преодоля персоналния си пазач и вкара хубав гол. Няколко минути преди последния съдийски сигнал, направилия страхотен мач Радослав Цветанов разби надеждите на Черното Лале с отбелязването на пети гол, така той записа своя хетрик. До края Радослав Зарев върна още едно попадения, но до изравняване не се стигна. Краен резултат 4:5.

Втората среща за деня беше между отборите на Светците и Север. Двата отбора бяха с равни точки във временното класиране и тази среща беше много важна и за двата отбора с цел влизането в 8-цата. Мачът започна доста равностойно, като до средата на първата част резултата беше 1:1. Тогава отбора на Север се разигра и бързо успя да си осигури комфортна преднина. Страхотен мач направи Спас Ивайлов, като той записа четири точни попадения. Вальо Цоков добави две попадения, по един гол за отбора на Север записаха Христо Илиев, Георги Георгиев и Ивайло Спасов. За отбора на Светците две попадения записа Радко Николаев едно добави Николай Илиянов. Краен резултат 3:9. Много важна победа за отбора на Север.

Последната среща от 11-ия кръг беше между отборите на Юнивър Джим и Ред Хартс. Отборът на Ред Хартс имаше лошият късмет да срещне отбора на Юнивър Джим, след като в предният кръг те претърпяха първата си загуба в лигата. Момчетата от Юнивър Джим бяха много мобилизирани и още от самото начало започнаха да атакуват. Момчетата от Ред Хартс от своя страна играеха доста добре и създадоха първото 100% голово положение, но нападателя им пропусна. Доста пропуски направиха и футболистите на Юнивър Джим. Към края на първата част, момчетата от Юнивър Джим все пак поведоха в резултата и играта им тръгна. Отличен мач направи Здравко Атанасов, който записа седем точни попадения, по един гол за победителите добавиха Мирослав Маринов, Цветослав Ботев и Деан Демитров. За отбора на Ред Хартс точни бяха Иван Кардашев, Денислав Кардашев и Видин Велчев. Краен резултат 10:3.

Пълна статистика от мачовете, класиране за голмайстор търсете на адрес http://balkanec.bg/afl-botevgrad

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2013

Подобни новини

Коментари (24)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 21 Декември, 19:24

    Изхвърлете ги тия литаковци, защо само прецакват лигата!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 21 Декември, 21:02

    Има залагания кои ще са първите 8 отбора :), яко сметки се правят :)

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 21 Декември, 21:06

    Mersi Elenko :P :( :)

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 21 Декември, 21:33

    na mikroak vratara im e kontuzen

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 22 Декември, 08:46

    Тия кога са имали вратар, днес ги очаква 10 разлика

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 22 Декември, 10:28

    Зарев днес ще си оправи головата разлика, целият отбор ще играе за да вкара над 10 гола!

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 22 Декември, 15:33

    Нещо спряхте коментарите,относно разликата с която Лалето,ще бият Микроак!Защо ли?

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 22 Декември, 15:40

    hahahah

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 22 Декември, 15:55

    Цирка на Нейко победи черното лале

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 22 Декември, 17:50

    Евала на Микроак!!! :wink:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (206)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete