Петък, 26 Април 2024, 06:39

Резултати и класиране след 13-тия кръг на АФЛ

15 Февруари 2013, 22:02
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 7924 97


Първият двубой от 12-тия кръг на АФЛ беше между отборите на Мургаш и Тубонджин. Коментарите преди двубоя бяха, че отборът на Мургаш ще вземе лесна победа. С оглед на стартовия състав, в отбора на символичните домакини липсваха ключови играчи - Веско Руменов, Красимир Алипиев, Ивайло Цветанов и Стоян Боновски. Момчетата на Тубонджин играха много правилно през целия двубой, като умело използваха  контраатака. След едно статично положение и неправилно построяване на стената, Любомир Томов успя да открие резултата. Последваха атаки и на Мургаш, но липсата на късмет ги лишиха от положение. След една хубава контра атака и хубав дълъг извеждащ пас, Ивайло Златев успя да отбележи много красив гол с глава. Така полувремето завърши при резултат 0:2 за символичните гости. Втората част отборът на Мургаш се опита да обърне резултата, но силите им стигнаха само за едно попадение, дело на Стефан Станковски. Така отборът на Тубонджин нанесе първата загуба на отбора на Мургаш и по-този начин решиха и първенеца в лигата, три кръга преди края. Краен резултат 1:2.

Първият двубой от съботният ден беше между отборите на Булсан и Черното Лале. Очакваше се много лесен мач за футболистите на Черното Лале. В стартовия състав на символичните гости отсъстваше голмайсторът на отбора Ради Зарев. Мачът започна доста добре за отбора на Черното Лале, като те още от началото взеха инициативата и владееха топката. Полувремето завърши с комфортна преднина 0:4 за гостите. През втората част Черното Лале успя да отбележи още попадения и да разгроми своя съперник. Отличен мач за отбора на победителите направи Светлин Семков, който вкара шест попадения, с по две попадения се отличиха Людмил Дачев, Радослав Петров и Ивелин Данчев, един гол вкара и Христо Христов. Краен резултат 0:13.


Вторият двубой от съботния ден беше между отборите на Микроак и Ред Хартс. Отборът на Микроак в последните срещи показват доста добра игра и спечелиха доста важни победи. В днешният мач, се изправиха срещу изключително корав съперник. Мачът започна доста добре за Микроак и те успяха първи да открият резултата. Пулувремето завърши при резултат 2:0 за символичните домакини. В началото на втората част отборат на Ред Хартс, бързо успяха да върнат един гол, но радостта им беше кратка и символичните домакини си върнаха комфортната преднина. За отбора на Микроак точни бяха Цеци записа хетрик, Нейко Нейков успя да отбележи два гола, един гол записа Цветан Василев, за Ред Хартс с два гола се отличи Марин Данчев, с тези си два гола Марин влезна в топ 5 на голмайстори в лигата. Краен резултат 5:3.

Първият двубой от неделният ден беше между отборите на Калчополи и Чавдар Новачене. Двата отбора бяха доста равностойни, като имаха своите възможности. Първата част, завърши при резултат 1:1, като запазиха интригата за втората част. До победата е добра отбора на Калчополи, точни за победителите бяха Деян Велчев и Райко Влъчков. За отбора на Новачене голът отбеляза Пламен Иванов. Краен резултат 2:1.

Вторият двубой беше между отборите на Орханиец и Балкан Ветерани. Мачът започна доста силно за отбора на Ветераните, като те успяха да поведат първи в резултата. След гола последваха силни минути за отбора на Орханиец и успяха да изравнят. През първата част отбора на Балкан се представи много равностойно на силният отбор на Орханиец. Полувремето завърши при резултат 1:1. През втората част силите на Ветераните не стигнаха и отборът на Орханиец се добра до категорична победа. Точни за победителите бяха Иван Мишев с хетрик, Иван Редовски отбеляза два гола, един гол записа Борис Райчев. За Ветераните точни бяха Иван Колибанов и Андрей Андреев. Краен резултат 6:2.

Третият двубой беше между Север и Мадара. Двубойят беше изключително спокоен. Отборът на Север се нуждаеха от задължителна победа с оглед да запазят 2-рото място в лигата. Символичните домакини бяха доста по-добри на терена и успяха да грабнат победата. Футболистите на Севера изпуснаха доста полужения, дори и дузпа. Зад топката застана вратаря на Севера Марин Симеонов, но неуспя да преудолее стража на Мадара. За отбора на Север с хетрик се отличи Мариан Ангелов, с по два гола се отличиха Валентин Цоков и Христо Христов, един гол записа Димитър Георгиев - Бомбата. За отбора на Мадара точни бяха Ивайло Спасов и Георги Георгиев. Краен резултат 8:2.

Последната среща от 13-тия кръг беше между отборите на Олимпик Литаково и Бохемите. Отборът на Бохемите изигра много добър мач в предният кръг, когато записа и първата победа в лигата. Очакваше се днес отново добра игра от тяхна стра и да запишат нови три точки. Отборът на Литаково обаче излезна крайно мобилизиран и зайграха много добре и затрудниха много Бохемите. След първите 15 минути Литаковци заиграха много по-добре от Бохемите и заслужено се поздравиха с победата. С много красив гол за Бохемите се отличи бившият вратар на няколко отбора от професионалната "А група" Боби Йосифов. С много силен и точен удадар успя да вкара ефектен гол, като топката първо се удари в гредата на врата и след това се върна и рикошира в тялото на вратаря след което се оплете в мрежата. Другият гол за Бохемите отбеляза Ивайло Касов. Точни за Олимпик бяха Пламен Петков, Пламен Весков и Цветан Цветанов с по два гола, с по един гол се отличиха Бисер Бенчев и Стилян Кръстев. Краен резултат 8:2.

След решение на организаторите отборът на Роял е отстранен от лигата. Всички изиграни срещи се анулират, головете и точките се отнемат.

Пълна статистика от мачовете, класиране за голмайстор търсете на адрес http://balkanec.bg/mini-liga

Източник: http://balkanec.bg

Ключови думи: Аматьорска футболна лига

Подобни новини

Коментари (97)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 15 Февруари, 22:21

    Пинахте ли водица мУргашчета

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 15 Февруари, 22:25

    HAHHHAHA MURGASH TREASHE PADNAT ZA DA OTMENAT POBEDAA SRESHTU ROYAL SMESHNICI

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 15 Февруари, 22:28

    Мале тия от Тубоджин да ги бият смех :D

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 15 Февруари, 22:31

    Aide ristovci,ceckovci i tempodobni selqni...pishete jalba i za tozi mach!!

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 15 Февруари, 22:34

    Aide barni pishi sega......Ivane dai na tozi smeshnik edna tubichka lepilo..xaxa da moje da hvane edna topka hahahaha

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 15 Февруари, 22:35

    :cry:

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 15 Февруари, 22:37

    Barni ne moja da q barne....topkata...hahahahahaha.... :lol:

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 15 Февруари, 22:39

    Ееее има победи ,ама има и загуби.Трябва да може всеки спортуващ да носи на загубите.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 15 Февруари, 22:41

    3# hahah priatel ta tezi koi bqha murgash??Tova li sa tezi shampioni???S dva susipanai macha i pak nemogat da sa purvi!!!Haha cecko podavai jalba priqtelio.. I bestova samo za tova stavash:))))

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 15 Февруари, 22:52

    Сега и Мургаш да се откажат от лигата, и да стане както всичко в България.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete