Петък, 3 Май 2024, 13:47

Резултати и класиране след 3-тия кръг на АФЛ Ботевград

27 Октомври 2013, 19:10
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 5821 32


Третият кръг на АФЛ започна с мач между отборите на Ред Хартс и Черното Лале. И двата отбора бяха без загуба до сега в лигата и се очакваше оспорван мач. В отбора на Ред Хартс личеше липса на основни играчи. Двубоят започна като се редуваха атаки и пред двете врати. Първи успяха да открият резултата отборът на Черното Лале с гол на Ради Зарев. До края на първата част други голове нямаше и интригата се запази и за втората част. През втората част по-голям късмет в завършващата фаза имаха момчетата от Черното Лале и успяха да осигурят изразителна победа. С четири точни попадения се отличи Ради Зарев, едно попадение добави и Ивайло Златев. Краен резултат 0:5.

Вторият двубой за деня беше между отборите на Орханиец и ТПГ "Ст. Панчев". В тази среща един срещу друг се изправиха "младостта" срещу "опитността". Както се очакваше отборът на Орханиец контролираше играта през цялото време и не остави никакви шансове на футболистите на гостите. Отличен мач за отбора на Орханиец направи Андрей Андреев, който отбеляза пет гола. С по едно попадение се отличиха Калоян Василев, Георги Минев и Николай Джезов. Краен резултат 8:1

В третия двубой един срещу друг се изправиха отборите на Юнивър Джим и Бичкиите. В тази среща отново момчетата на Юнивър Джим нямаха никакъв проблем срещу своя съперник и стигнаха до разгромна победа. През целия двубой те правеха каквото си пожелаят на терена. Здравко Атанасов и Деян Димитров записаха хетрик. Два гола за Юнивър Джим добави Никола Лалев.  Краен резултат 8:0.

Последният двубой за деня беше между отборите на Сити и Рио Аве. Отборът на Сити срещна много коравия отбор на Рио Аве. Мачът започна доста динамично и двата отбора пропуснаха отлични възможности за гол. Първи успяха да отбележат гол момчетата на Сити, като точен беше Мартин Марков. Това попадение внесе допълнителна увереност в играчите на домакините и благодарение на Тихомир Василев те си осигуриха комфортна преднина - 3:0. При този резултат завърши и първата част. През втората част момчетата на Рио Аве се втурнаха в атака обаче нямаха късмет при завършващия удар. След една контраатака отново Тихомир Василев успя да преодолее вратаря на Рио Аве и така записа своя хетрик. Отборътна Сити успя да нанесе и първа загуба на отбора на Рио Аве. Краен резултат 4:0.

Неделният футболен ден започна със срещата между отборите на Мургаш и Микроак. Отборът на Микроак до момента имаше две равенства в лигата и се представяше доста добре, докато момчетата на Мургаш вкусиха в миналия кръг вкуса на загубата и днес бяха амбицирани да завоюват чиста победа. Още от първи минути символичните домаки започнаха да пресират своя противник и контролираха играта, голът не закъсня, Марин Георгиев успя да преодолее вратаря на Микроак. Последваха още пропуски пред вратата на Микроак, като в тяхната игра се виждаше голямо напрежение и това им костваше много грешки. Отново Марин Георгиев - Чичарито успя да удвои резултата. Цветелин Николов направи резултата класически в полза на Мургаш. Минута преди края Николай Йотов - Вини успя да върне един гол за отбора на Микроак. Полувремето завърши при резултат 3:1. Втората част отново започна с натиск на Мургаш и Марин Георгиев заби още три бързи гола във вратата на Микроак. Тези голове крайно изнервиха играчите на Микроак и те непрестанно грешаха. Последваха голове на Цветелин Николов и Мирослав Захариев. Минути преди края капитана на Микроак, Нейко Нейков успя да вкара още едно попадение за своя отбор. Кристиан Георгиев от отбора на Мургаш оформи разгромната победа. Краен резултат 9:2

Вторият двубой за деня беше между отборите на Север и Племакс. Момчетата от Племакс с всеки изминал мач показват по-добра игра. И двата отбора се вкопчиха в здрава битка и се получи много интересен мач. Символичните гости направиха много пропуски пред вратата на Север. По-точни в завършващата фаза бяха футболистите от Север, като благодарение на Вальо Цоков и Георги Георгиев се оттеглиха на полувремето с комфортна преднина от два гола. През втората част отборът на Племакс се втурнаха в атака, но успяха да върнат само един гол дело на Пламен Данчев. Краен резултат 2:1

Последният двубой за деня беше между отборите на Олимпик Литаково и Светците. Срещата започна доста добре за отбора на Литаково, като те успяха бързо да поведат в резултата с два гола. Точен за отбора на Литаково беше Ивайло Касов, другото попадение беше нелеп автогол. След тези два гола момчетата от Литаково помислиха, че мачът е свършил и това им изигра лоша шега. Като до края на първата част футболистите на Светците успяха да изравнят резултата. Изходът от двубоя предстоеше да се реши през втората част. Повече късмет пред гола през второто полувреме имаха символичните гости и те успяха да вкарат гол, с който да поведат в резултата. Футболистите на Литаково се втурнаха в атака, но не успяха да отбележат изравнителен гол. Минути преди края на мача Светците вкараха и четвърти гол, с което решиха мача. Краен резултат 2:4.

Пълна статистика от мачовете, класиране за голмайстор търсете на адрес http://balkanec.bg/afl-botevgrad

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2013

Подобни новини

Коментари (32)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 26 Октомври, 18:06

    kachavai te snimki we

  • 2.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 26 Октомври, 23:48

    Golemi ste balkanec

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 27 Октомври, 08:11

    Нейко поведи днес отбора към победа!

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Dobri 27 Октомври, 10:20

    truden mach Mikroak
    8) :!:

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 27 Октомври, 11:31

    Днес земете буса да може да си закарате головете до Микроак, че Мургаш ще си оправят головта разлика.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 27 Октомври, 17:58

    golovata razlika na mikroak e obarnata
    nee 14-7
    a e 7-14
    popravete se

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 27 Октомври, 19:39

    Тоя мангал от Микроак с жълтите бутонки ги провали, изкарвайте ги тия бе, не виждате ли, че само се ръгаше и направи толкова грешки и не може да даде два паса. Тоя пенсионер Димчо, и за скамейката не става, Цеки го разби направо, нямаше топка която да не му вземе. Само Нейко е голям!

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 27 Октомври, 20:57

    hahahah

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 27 Октомври, 22:08

    Ne se ebavaite s Neyko be

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete