Четвъртък, 2 Май 2024, 16:51

Резултати и класиране след 4-ия кръг на АФЛ - сезон 2

9 Март 2014, 15:07
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 3732 40


Четвъртият кръг на АФЛ Ботевград започна със срещата между отборите на Ред Хартс и ТПГ "Ст. Панчев". Момчетата на Ред Хартс изиграха отлична среща и не дадоха никакъв шанс на своя противник. Отличен мач направи Тодор Шахов с пет точни попадения, четири гола добави редовният голмайстор на Ред Хартс Иван Кардашев, две попадения записа още Марин Георгиев, разписа се още и Видин Велчев. Краен резултат 12:2.

Вторият мач от четвъртия кръг беше между отборите на Орханиец и Мургаш Врачеш. И в двата отбора личеше липсата на ключови играчи. Мачът започна с истинска битка на терена и до 15-тата минута на първата част липсваха реални голови положения и пред двете врати. При една хубава атака на Мургаш, Марин Георгиев намери непокрития Тодор Минковски и той откри резултата. Този гол даде допълнителен стимул на отбора на Мургаш и до края на полувремето те решиха срещата в своя полза. Марин Георгиев с красиво изпълнение направи резултата 0:2. Частта завърши при резултат 0:5. Втората част отново беше под превъзходството на Мургаш, като те разгромиха своя съперник. Много силен мач за победителите направи Ивайло Иванов - Кехмата. Точни за отбора победител бяха Тодор Минковски с четири гола, Марин Георгиев и Николай Сърновски реализираха хеттрик, Цветелин Николов и Ивайло Иванов - Кехмата добавиха по още един гол. Краен резултат 0:12.

Вторият двубой за деня беше от решаващо значение за първото място във втората част на лигата. Един срещу друг се изправиха отборите на Олимпик Литаково и Микроак. Мачът започна много добре за отбора на Микроак, като след една много хубава комбинация между Радослав Цветанов и Йордан Йорданов - Leo Dachi, последния реализира хубав гол. Този гол не стресна момчетата от Литаково и те бързо изравниха резултата с много хубав гол на Пламен Весков. При едно изпълнение на ъглов удар от Димитър Харалампиев и неразбирателство в отбора на Микроак, Литаково поведе в резултата. До края на първата част, символичните домакини добавиха още един гол, негов автор беше Деан Велчев. Полувремето завърши при резултата 3:1. Втората в отбора на Олимпик имаше по-голямо разбирателство и те успяха да победят с категоричен резултата. Хеттрик реализираха Пламен Весков и Димитър Харалампиев, по един гол добавиха още Деан Велчев и Ивайло Касов. За отбора на Микроак реализира и Николай Йотов - Вини. След тази победа Олимпик Литаково измести Микроак от първата позиция. Краен резултат 8:2.

Следващата среща от неделният ден беше между отборите на Юнивър Джим и Север. След победата в миналия кръг отбора на Юнивър Джим се нуждаеше от задължителна победа, ако искаше да запази първото си място в лигата. Момчетата на Юнивър Джим са по бързи от своя противник и това им даде добро предимство в срещата. Символичния домакин контролираше играта през цялото време и успяха да запишат нови три точки. Точни за отбора победител бяха Цветослав Ботев, Здравко Атанасов и Деян Димитров с по два гола, един добави Мирослав Миков. За отбора на Север отново силен мач направи Петко Методиев, който записа и един гол. Христо Христов и Ивайло Спасов добавиха по два гола. Краен резултат 8:5.

Последната среща от 4-тия кръг се изигра на 11.03, един срещу друг се изправиха отборите на Черното Лале и Племакс. Отбора на Черното Лале се представя много добре през втория сезон на лигата и се очакваше да спечелят три точки в тази среща. Срещата беше изцяло под контрола на играчите на Черното Лале и те разгромиха своя противник. Точни за победители с по два гола се отчетоха Радослав Зарев, Йонко Ненчев, Ивелин Данчев и Ивайло Златев, един гол добави и Людмил Дачев. Краен резултат 9:0.

Пълна статистика от мачовете, класиране за голмайстор търсете на адрес http://balkanec.bg/afl-botevgrad

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2013

Подобни новини

Коментари (40)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 9 Март, 16:16

    Редовски не можа да си занесе головете до Мездра :)

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 9 Март, 17:36

    bamze ima6 sinki po gaza ot tolkos padane po zemqta :D :D :D :D

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 9 Март, 17:40

    KADE SI RAFIIIII :?: :?: :?:

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 9 Март, 17:40

    gleda li ma4a
    :?:

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 9 Март, 17:56

    Тоя Бамзето е време да закачи пътъците на закачалката и да прави кафе и чай на спокойствие, той няма никаква ориентация това момче :)

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 9 Март, 18:08

    12 bezplatni 4aq za Мургаш Врачеш.
    :lol:

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 9 Март, 18:35

    :evil:

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 9 Март, 18:35

    Рома е от Рафи, заповядайте в кафето!

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 9 Март, 18:41

    Литаковците да благодарят на организаторите за компромисите който им направиха кадето не ги извадиха при второто неявяване и кадето им позволиха да играят няколко мача без да плащат и кадето промениха деня на днешния мач без съгласието на микроак.Цитат от правилника: 2.5.''Преди всеки мач отбора заплаща сума за мач в размер на 36 лв., включваща такса терен, съдия, лекар, делегат и новинари''. 3.6. Отбор, който не се яви на среща, заплаща пълния размер на таксата за мача. Преместването и отлагането на мачове се разрешава само в изключителни случаи, и то само ако двата отбора постигнат предварително уговорка. 3.7. При двукратно неяване на отбор за мач, той се изключва от лигата.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 9 Март, 18:55

    Втората среща трябваше да е между отборите на Север и Олимпик Литаково. Футболистите на Литаково не се явиха и загубиха служебно. Краен резултат 3:0.Чевъртата среща от 11-ия кръг трябваше да бъде между отборите на Олимпик Литаково и Мургаш Врачеш. Момчетата от Литаково във втори мач не могат да се съберат и загубиха служебно. Краен резултат 0:3.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (208)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (60)
70% Complete