Четвъртък, 2 Май 2024, 13:26

Резултати и класиране след 5-ия кръг на АФЛ - сезон 2

15 Март 2014, 22:24
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 3424 41


Петият кръг беше последен за отборите от втората 6-ца. Първата среща трябваше да бъде между отборите на Олимпик Литаково и Бичкиите, момчетата от бичкиите не се явиха на срещата и отбора на Литаково спечели служебно. С тези три точки отбора на Литаково печели 9-тото място в лигата.

Втората среща беше между отборите на Микроак и ТПГ "Стамен Панчев". Това беше най-резултатната среща до сега в лигата, както и най-много голове отбелязани от един игра. Отбора на Микроак направо разгроми своя противник - 39:3. С цели 25 гола се отличи Радослав Цветанов, като с тези си голове еднолично оглавява класацията за голмайстор на АФЛ. По 6 гола добавиха Йордан Йорданов - Leo Dachi и Иван Цагарски, Николай Йотов добави един гол.

Неделният ден започна със срещата между отборите на Север и Сити. Мачът не успя да излъчи победител и отборите си разделиха по една точка. Точни за отбора на Сити бяха Благовест Благоев с два гола, един добави Ивайло Наумов. За отбора на Север точни бяха Христо Илиев, Петко Илиев, Спас Спасов. Краен резултат 3:3.

Предпоследната среща от 5-тия кръг беше дербито между отборите на Черното Лале и Юнивър Джим. Много стойностен мач и момчетата зарадваха зрителите около игрището. Отбора на Юнивър Джим се нуждаеха от задължителни три точки. Те излязоха много мобилизирани на терена. Срещата започна много добре за отбора на Черното Лале, като Радослав Зарев успя да отбележи и да изведе своя отбор напред в резултата. Отбора на Юнивър Джим започнаха да пресират своя противник и стигнаха до пълен обрат 1:2, чрез голове на Здравко Атанасов. До края на първата част отбора на Черното Лале успя да изравни с гол на Людмил Данчев. Първата част завърши при резултат 2:2. През втората част отбора на Черното Лале направи много грешки и това им костваше загубава в срещата. За победители с два гола се отличи Здравко Атанасов, по един добавиха Цветослав Ботев, Никола Лалев и Мариян Маринов. За отбора на Черното Лале по един гол вкараха Радослав Зарев и Людмил Данчев. Краен резултат 2:5

Последната среща от петия кръг беше между отборите на Племакс и Орханиец. За отбора на Орханиец се завърна в игра лидера на отбора Иван Редовски. Това оказа голямо влияние в играта на отбора и те успяха да заиграят своята игра. Записаха и първа категорична победа с 1:9. Хеттрик за победители реализира Николай Джезов, два гола добави Иван Редовски, по един вкараха Цветомир Ралков, Светослав Джезов и Христо Матев. Вратаря на Орханиец вкара ефектен гол, като той премина през 3-ма от играчите на Племакс и с ефектен удар прониза своя колега. За отбора на Племакс точен беше Цветелин Драганов.

Пълна статистика от мачовете, класиране за голмайстор търсете на адрес http://balkanec.bg/afl-botevgrad

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2013

Подобни новини

Коментари (41)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 15 Март, 23:42

    1 Радослав Цветанов Микроак 47
    2 Здравко Атанасов Юнивър Джим 38

    :lol: :lol: :lol:

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 15 Март, 23:45

    Пародия!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 16 Март, 02:05

    На бичкийте това им е второ неявяване и трябва да бъдат извадени от лигата ,съответно да им бъдат анолирани всички мачове и микроак да заемат 9тото място.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 16 Март, 08:35

    И какво,ако Микроак станат девети?Да не би хората да забравят глупостите на Нейко или неумението на отбора,да изиграе и спечели мач в който води!Да,ама не!Нали Нейко е стратега на отбора,а толкова глупости по време на мач,само той може да направи!И все пак,ако по правилник е така,нека да са девети!Щом е толкова важно......!Може да получат премии,ако се спасят от изпадане :D !

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 16 Март, 08:54

    Сега Лалетата ще даде на Здравко да вкара поне 5-6 гола и цирка ще е пълен

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 16 Март, 09:14

    Разбирасе че трябва да ги изгонят бичкиите, ама те не изгониха литаковците за две неявявания, така че раси си в голмайстор!

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 16 Март, 12:07

    ЛАЛЕТАТА НЯМА ДА СЕ ЯВЯВАТ ДНЕС

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 16 Март, 12:58

    Не заслужавате повече да се организира такъв турнир. Всички сте много велики!

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 16 Март, 13:08

    I za6to e tazi pokaznost n atezi mahlenski ma4owe?Nie kato igraem s Berbatov na Sl.Braqg-BTV i NOVA li da wiknem?!

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 16 Март, 13:30

    igraesh s ronaldo na kopa kabana selqk

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (208)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete