Понеделник, 6 Май 2024, 11:35

Резултати и класиране след 6-тия кръг на АФЛ Ботевград

17 Ноември 2013, 19:01
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 5678 41


Първият мач от 6-ия кръг на АФЛ беше между отборите на Черното Лале и Олимпик Литаково. Отборът на Черното Лале в последните двама мача загуби и беше много мобилизиран да се върне на победния път. Мачът започна много добре за тях и те контролираха изцяло играта. Отборът на Литаков, стоеше добре на терена, но нямаха късмет в завършващата фаза. Отличен мач за отбора на Черното Лале направи Ивайло Златев - Терминатора, който отбеляза хеттрик. Още два гола добави Ивелин Данчев, по едно попадения за символичните домакини добавиха Милен Цеков, Светлин Семков, Радослав Петров. За отбора на Литаково точни бяха Ивайло Касов и Цветелин Недялков. Краен резултат 8:2.

Следващата среща от шестия кръг беше между отборите на Рио Аве и Бичкиите. Изненадващо отборът на Бичкиите не се яви на терена и  загуби служебно. Краен резултат 3:0.

Третата среща от кръга беше между отборите на ТПГ "Стамен Панчев" и Светците. Тази среща отново не се състоя, като този път отборът на ТПГ "Стамен Панчев" не се яви и загубиха служебно. Краен резултат 0:3.

Последната среща от съботния ден беше между отборите на Племакс и Орханиец. Много интересна среща, отборът на Орханиец отново направи обрат. Мачът започна много силно за отбора на Племакс, като благодарение на Иван Колибанов и Пламен Данчев си осигуриха много комфортна преднина. Отборът на Племакс играеше самоуверено на терена и не даваше шанс на момчетата от Орханиец да разгърнат играта си, но след една грешка в тяхната отбрана доведе до първи гол за отбора на Орханиец. Този гол вероятно прекърши отбора на Племакс и играта им се разстрои. От това се възползваха опитните момчета на Орханиец и бързо успяха да направят обрат. Отличен мач за Орханиец изигра Борис Райчев, който добави три попадения, по едно попадение добавиха Иван Редовски, Андрей Андреев и Николай Джезов. За отбора на Племакс още два гола добавиха Николай Бановски и Цветослав Велчев. Краен резултат 4:6.

Първият двубой от неделния ден беше между отборите на Микроак и Юнивър Джим. Отборът на Микроак имаше тежката задача да се изправи срещу отбора, който до момента има само победи в лигата. В отбора на Юнивър Джим личеше липсата на някои от титулярите, въпреки това мачът започна много добре за тях и те успяха още през първата част на срещата да си осигурят комфортна преднина. На полувремето резултатът беше 0:2. Втората част беше доста по-резултатна от първата и много по-интересна за наблюдаване. В отбора на Микроак за пореден път имаше напрежение между играчите и това оказваше огромно влияние на тяхната игра. Отборът на символичните гости пък от своя страна се възползваха от всички възможности. Много силен мач за отбора победител направи Цветослав Ботев, който записа три гола, с по един гол се отличиха още Здравко Атанасов, Деян Димитров и Павлин Димитров. За отбора на Микроак, много красив гол успя да отбележи Радослав Цветанов, останалите две попадения добавиха Николай Йотов - Вини и Йордан Йорданов - Leo Dachi. Крaен резултат 3:6.

Предпоследната среща от 6-тия кръг на АФЛ беше между отборите на Сити и Ред Хартс. Отборът на Ред Хартс се представя много стабилно в лигата, но им липсва късмет и губят вече спечелени мачове. В отбора на Сити личеше отсъствиетот на титулярния им страж, както и липсата на достатъчно играчи, за да могат да извършват смени. Двубоят започна добре за символичните гости и след една много хубава контратака, Павел Димитров много хубаво финтира вратаря на Сити и откри резултата. Отборът на Сити имаха своите шансове да изравнят резултата, но блестящи намеси на вратаря на Ред Хартс спасиха мрежата му. В тази среща отборът на Ред Хартс успя да вземе трите точки, като отличен мач направи Павел Димитров, който отбеляза четири попадения, едно добави и Денислав Кардашев. За отбора на Сити точен беше Мартин Марков. Краен резултат 1:5.
 
Последната среща беше кулминацията на 6-тия кръг, дербито между отборите на Север и Мургаш. Срещата започна повече от добре, като още в първата атака отборът на Север успя да открие резултата, точен беше Георги Георгиев. Този гол въобще не стресна опитните момчета на Мургаш и те започнаха да контролират срещата. След един хубав индивидуален пробив на Ивайло Иванов - Кехмата, последва прострелно центриране, от което се възползва Ивайло Цветанов и изравни резултата. В средата на първата част отборът на Север имаше отлична възможност да изравни резултата, но техният нападател стреля над вратата. В следващата атака, обаче, Григор Стойчовски успя да даде аванс на своя отбор, преодолявайки вратаря на Север. Този гол малко изнерви играчите на Север и те започнаха да грешат, и при една от колективните им грешки отново Ивайло Цветанов успя да отбележи гол. Първата част завърши при резултат 1:3. Второто полувреме отново беше под контрола на символичните гости, като те успяха да разгромят своя противник. Хеттрик в тази среща записа Ивайло Цветанов, две попадения добави Кристиан Михаилски, по един гол вкараха още Красимир Алипиев, Цветелин Николов, Григор Стойчовски и Марин Василев - Чичарито. За отбора на Север още едно попадение добави Христо Христов. Краен резултат 2:9.

 
Пълна статистика от мачовете, класиране за голмайстор търсете на адрес http://balkanec.bg/afl-botevgrad

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2013

Подобни новини

Коментари (41)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 16 Ноември, 23:56

    Изхвърлете ги тия мангали от лигата и без това топката не могат да си подадът!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 17 Ноември, 11:12

    Айде Микроак

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: dddd 17 Ноември, 14:46

    s kolko padnaxa mikroaka??? :D :lol: :lol: :lol:

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 17 Ноември, 15:52

    Ей балканец,напишете за акцията за крадените коли и джипове бе,бъдете обективна медиа

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 17 Ноември, 20:01

    Нейко, трябва да е на пейката при брат му, той провали отбора за 3-ти мач.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 17 Ноември, 20:15

    Добре че е тоя клоун Нейко та да има на кой да се посмее публиката

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 17 Ноември, 20:26

    Племакс, са най-големите!

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 17 Ноември, 21:00

    :D :D :D

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 17 Ноември, 21:27

    Племакс верно са най-големите----на кила

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 17 Ноември, 22:20

    kakwi sa tezi kufteta.deto igraqt..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (217)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (63)
70% Complete