Вторник, 30 Април 2024, 17:08

Резултати и класиране след 8-ия кръг на АФЛ Ботевград

1 Декември 2013, 15:33
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 5215 14


Осмият кръг от АФЛ започна със срещата между отборите на Сити и Юнивър Джим. Отборът на Юнивър Джим нямаха никакъв проблем срещу отбора на Сити и го победиха без проблем. Отличен мач за отборана Юнивър Джим направи Павлин Димитров, който успя да отбележи хетрик, по два гола добавиха още Юлиян Георгиев и Васил Григоров, по едно попадение добавиха и Цветан Ботев, Цветко Иванов и Никола Лалев. За отбора на Сити точен беше Ивайло Наумов. Краен резултат 1:10.

Втората среща беше между отборите на Племакс и Олимпик Литаково. Изключително дерби се получи на терена. Отбора на Литаково се оказа непреодолим съперник за момчетата от Племакс. След силната игра срещу отбора на Юнивър Джим в предния кръг, явно момчетата от Племакс бяха подценили своя съперник. През цялата среща момчетата от Литаково водеха в резултата с голове на Димитър Харалампиев и Цветелин Недялков. за Отбора на Племакс точен беше Светлан Цаков. Футболистите на Племакс изпуснаха доста положения и се простиха с точките в тази среща. Краен резултат 1:2

В трятия двубой един срещу друг се изправиха отборите на Север и Орханиец. Третата среща от 8-мия кръг беше и дербито на кръга. Мачът започна доста по-добре за отбора на Орханиец и те успяха да наложат своята игра. В поредна среща отбора на Север нямаха шанс в завършващата фаза. Отличен мач за отбора на Орханиец направиха Андрей Андреев и Борис Райчев, като и двамата записаха хетрик. По едно попадение добавиха Николай Петков и Цветомир Ралков. За отбора на Север точни бяха Валентин Цоков и Павлин Маринов. Христо Матев получи директен червен картон за нарушение извън наказателното поле и така пропуска следващите два мача на своя отбор. Краен резултат 2:8.

Четвъртата среща от съботният ден беше между отборите на Черното Лале и Бичкиите. В този мач отбора на Черното Лале нямаше никакви проблеми със своя съперник и очаквано го победи. Още от самото начало контролираха играта и още през първата част решиха изхода на мача. С четири точни попадения се отличи Марин Данчев, хетрик записа Радослав Зарев, по две попадения добавиха още Ивайло Танов и Радослав Петров, един гол добави и Ивелин Данчев. Краен резултат 12:0.

Първият двубой от неделния ден беше между отборите на Мургаш Врачеш и Ред Хартс. През първата част, отбора на Муграш беше по съсредоточен в завършващата фаза и успя да си осигури комфортна преднина. Точни през първата част бяха Ивайло Цветанов и Григор Стойчовски. В началото на втората част отбора на Ред Хартс получи възможност за изпълнение на дузпа, зад топката застана Тони Симеонов и не сгреши. Радостта на отбора гост беше твърде кратка защото в следващата атака Ивайло Цветанов върна комфортната преднина на своя отбор. Малко преди края четвърти гол за отбора на домакините вкара и Красимир Алипиев. Краен резултат 4:1.

Шестата среща беше между отборите на Микроак и Светците. Много силен мач за целия отбор на Светците, те не дадоха никакъв шанс на своя противник да заиграе своята игра. Отбора на Микроак явно бяха решили, че имат лесен мач и не подходиха сериозно към срещата. Два гола на Радко Николаев и един гол на Тихомир Ангелов осигуриха комфортна преднина на гостите преди почивката. Втората част започна по-добре за отбора на Микроак и Йордан Йорданов Leo Dachi успя да вкара красив гол. Този гол не стресна играчите на Светците и те бързо успяха да вкарат още попадения, като стигнаха и до разгромна победа. Отличен мач за отбора победител направи Радко Николаев с пет гола, Тихомир Ангелов добави два, едно попадение вкара и Мичо Мичев. Директен червен картон получи Радослав Цветанов от отбора на Микроак и така той пропуска следващите два мача на своя отбор. Краен резултат 2:8.

В последния мач един срещу друг се изправиха отборите на Рио Аве и ТПГ "Стамен Панчев". Без проблем в тази среща за отбора на Рио Аве и те лесно спечелиха трите точки. Страхотен мач за Рио Аве направи Ангел Бадев, който записа пет точни попадения, четири добави Мариян Ангелов. Краен резултат 11:0.

Пълна статистика от мачовете, класиране за голмайстор търсете на адрес http://balkanec.bg/afl-botevgrad

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2013

Подобни новини

Коментари (14)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 1 Декември, 16:46

    :D :D :D

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 1 Декември, 19:51

    Нейко гризна дръвцето, пак съдята му беше виновен!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 1 Декември, 20:51

    ТПГ "Ст. Панчев най добрите

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 1 Декември, 21:01

    ТПГ-то ще ударат 100 гола в минус

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 2 Декември, 11:21

    1900% МУРГАШ ШАМПИОНИ,ЧИЧИ ГОЛМАЙСТОР 400%

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 2 Декември, 13:22

    AXAXAXAXAXAXAX :D:D:D:D:D

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 2 Декември, 15:05

    Чичи може да е голмайстор ама в някоя друга лига.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 2 Декември, 18:51

    phxaaaaa 4i4o :D

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 2 Декември, 18:51

    moje 4i4o da e da goll maistor :D

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 2 Декември, 20:59

    koi e toq 4i4o be..... :roll: :roll: :roll:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (193)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (126)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (57)
70% Complete