Четвъртък, 2 Май 2024, 13:25

Резултати и класиране след 9-ия кръг на АФЛ Ботевград

7 Декември 2013, 13:48
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 5537 33


Първата серща се изигра в петък, един срещу друг се изправиха отборите на Ред Хартс и Рио Аве. Мачът започна много добре за отбора на Ред Хартс, като те първи успяха да отбележат гол, благодарение на Тодор Шахов. След този гол момчетата на Рио Аве се стегнаха и започнаха да контролират играта. Резултатът не закъсня и отборът на Рио Аве направиха пълен обрат. Отличен мач за отбора победител направи Ангел Бадев с четири гола, по един добавиха още Николай Цочев и Спас Кирилов. Вторият гол за Ред Хартс отбеляза Иван Кардашев. Краен резултат 2:6.

Първата среща от съботния ден беше дербито на 9тия кръг  между отборите на Орханиец и Мургаш Врачеш. Истинско дерби се получи, както на терена така и извън него. В отбора на Орханиец личеше липсата на титулярния им вратар, поради тази причина на вратата беше застанал Цветомир Ралков. Още от самото начало на срещата отборът на Мургаш започна да обстрелва при всяка възможност вратата на Орханиец и само лиспата на късмет ги лиши от откриването на резултата. Иван Редовски беше изолиран сам напред за отбора на Орханиец и играта им не вървеше. При една много хубава атака и двойно подаване между играчите на Мургаш, Веско Руменов вкара много красив гол. Страхотен удар малко след центъра на терена остави безпомощен вратаря на Орханиец. След този гол Орханиец смени тактиката и Борис Райчев излезна в нападение, те натиснаха своя противник, но не успяхава да излязат в добра голова позиция. Полувремето завърши при резултат 0:1. Втората част отново започна по-добре за отбора на Мургаш и отново липсата на късмет ги лишаваше от гола. При едно хубаво подаване от аут, Николай Сърновски беше оставен непокрит и той не пропусна. След тази комфортна преднина момчетата на Мургаш контролираха изцяло мача и при следващата атака Ивайло Цветанов засече едно прострелно центриране и направи резултата класически. Все пак отборът на Орханиец стигна до един гол, дело на Николай Джезов. В мача не липсваха и устните пререкания, като от тях най-много си изпати Веско Руменов, който получи директен червен картон и пропуска следващите две срещи. Това беше втората победа за отбора на Мургаш над Орханиец. Краен резултат 1:3.

Втората среща за деня беше между отборите на ТПГ "Ст. Панчев" - Черното Лале. Лесна победа за отбора на Черното Лале, като те разгромиха своя съперник. С четири гола за отбора победител се отличи Радослав Зарев, по три записаха Светлин Семков и Ивелин Данчев, един гол добави и Марин Данчев. Точен за отбора на ТПГ "Стамен Панчев" беше Кристиян Найденов. Краен резултат 2:11.

Последният мач за деня беше между отборите на  "Олимпик" Литаково - Сити. В отбора на Сити личаха нови попълнения, които се вписаха много добре в играта на отбора. Момчетата на Литаково са доста непостоянни, редува силни и слаби мачове. Много интересна среща за наблюдаване, като в тази среща победата извоюваха момчетата от Сити, като те победиха с резултат 4:5. Точни за отбора победител бяха Теодор Бочев с един гол, Иван Иванов с един гол, хетрик записа Ивайло Наумов. За отбора на Литаково хетрик реализира Димитър Харалампиев, един гол добави и Пламен Василев.

Неделният ден започна със срещата между отборите на Бичкиите и Микроак. Отбора на Микроак се изправи срещу не толкова претенциозен отбора и очакваше лесна победа. Мачът започна много добре за символичните гости и те първи успяха да открият резултата с гол на Нейко Нейков. След този гол играта им тръгна още и Йордан Йорданов - Leo Dachi успя да вкара и второ попадение. Малко преди почивката, Кристиян Василев направи резултата класически. Полувремето завърши с комфортна преднина за отбора на Микроак. Втората част, явно момчетата от Микроак, бяха решили, че мача е свършил и намалиха темпото, от което се възползваха Бичкиите и успяха да върнат две попадения, но силите им за повече не стигнаха. Точни за Бичкиите беше Атанас Христов. Краен резултат 2:3.

Вторият мач от неделният ден беше между отборите на Светците и Племакс. Отбора на домакините по-бързо влезна в мача и закономерно успяха да поведат в резултата с гол на Николай Николов. Този гол въобще не стресна играчите на Племакс и те до края на полувремето направиха пълен обрат. Втората част беше изцялото под контрола на момчетата от Племакс, като те успяха да разгромят своя противник. Отличен мач направи Цветелин Драганов, който записа 7 точни попадения. Григор Вутов, Пламен Данчев и Светлан Цаков добавиха по един гол. За Светците точен беше и Марио Георгиев. Краен резултат 2:10.

Последната среща беше между отборите на Юнивър Джим и Север. Страхотна среща и много добър мач за наблюдаване. Срещата започна добре за отбора на Север, но те не успяха да вкарат възможността си за гол. Отбора на Юнивър Джим от своя страна още при първата възможност успяха да открият резултата с гол на Деян Димитров. Този гол разстрои играта на Север и след една колективна грешка Мирослав Миков успя да удвои резултата. Момчетата на Север доста добре разиграваха топката, но явно липса на самочувствие им пречеше и нямаха шанс пред гола. Малко преди края на първата част Юнивър Джим направиха резултата класически с гол на Николай Методиев. През втората част, отново по-добрият отбор на терена беше Юнивър Джим и те закономерно бяха победители в срещата. Останалите голмайстори за победителите бяха Цветослав Ботев, Цвятко Иванов с по един гол, Петко Пешев и Николай Методиев записаха по две точни попадения. За отбора на Север головете отбелязаха Спас Спасов и Георги Георгиев. Краен резултат 8:2.

Пълна статистика от мачовете, класиране за голмайстор търсете на адрес http://balkanec.bg/afl-botevgrad

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2013

Подобни новини

Коментари (33)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 7 Декември, 17:37

    Еи оная русата по-добре не я водете, RAfY ли е ква е, излага ви целият отбор, Ралков къде си я намерил тая мастия?

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 7 Декември, 18:14

    Barny vi opravi toq mach

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: svetli s. 7 Декември, 20:35

    ralkov priqtelo izlagaciqta e mnogo golema

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 7 Декември, 20:37

    SELQNITE PREBIXA GRAJDANITE :D

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 7 Декември, 20:38

    naistina taq na ralkov e edin golqm dabil

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 7 Декември, 21:53

    tolko ste anonimniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 4e nqma do k1de mi6kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .............mi6kiiiiiiiiiiiiiiiiii

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 7 Декември, 22:00

    Ако тая ми е жена, да съм скочил от моста на бебреш

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 7 Декември, 22:50

    koi vardi na orxaniec

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Я 8 Декември, 01:44

    Ралков, той беше най добрия, оноя джезовите с закон трябва даги забранят

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 8 Декември, 03:08

    редака е страхотен

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (208)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete