Събота, 4 Май 2024, 12:46

Резултати след изиграването на отложените срещи от 1-вия кръг на АФЛ

16 Февруари 2014, 19:25
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 3369 69


Първата среща за деня трябваше да бъде между отборите на Светците и "Олимпик" Литаково. Отборът на Светците не се явиха и загубиха служебно 0:3.

Втората среща за деня беше дербито между 4-ия и 5-ия в класирането - Север и Черното Лале. Отборът на Север имаше преднина от три точки преди тази среща и момчетата на Черното Лале се нуждаеха от задължителна победа, за да могат да запазят четвъртото място. Мачът започна с уникален пропуск на момчетата от Север. Те започнаха изцяло мобилизирани и стояха много добре на терена. При една грешка в защитата им Марин Данчев с много точен удар успя да даде преднина на своя отбор. Този гол разстрои играта на Север и те започнаха да грешат при отиграванията. Направиха и куп пропуски в нападение. От това отборът на Черното лале се възползваха много добре, като Ивелин Данчев и Радослав Зарев направиха резултата класически. Така завърши и първата част. Втората част отборът на Лалето стояха по-добре на терена и затвърди победата си. Като с по два гола се отличиха Радослав Зарев, Ивелин Данчев и Марин Данчев, по едно попадение добавиха Ивайло Златев и Йонко Ненчев. Краен резултат 0:8.

Неделният ден започна със срещата между отборите на Юнивър Джим и Племакс. В първият полу сезон срещата между двата отбора беше истинско зрелище, днес се очакваше много оспорван мач. Двата отбора още от самото начало се вкопчиха в здрава битка. До средата на първата част двата отбора бяха напълно равностойни. При една хубава атака на отбора на Юнивър Джим, Здравко Атанасов изведе своя отбор напред. Този гол явно прекърши момчетата на Племакс и много бързо допуснаха и втори гол дело на Мариян Маринов. Малко преди края на първата част след изпълнение на ъглов удар от Мариян Маринов, той центрира великолепно и Никола Лалев с ефектна странична ножица разстреля вратаря на Племакс. В края на първта част Цветелин Драганов върна едно попадение. Първата част завърши при резултат 3:1 и битката оставаше да се реши през втората част. Второто полувреме, обаче беше изцяло под диктовката на домакините, като те още в самото начало решиха срещата в своя полза, след голове на Здравко Атанасов. Точни за победителите бяха Здравко Атанасов с три гола, Деян Димитров добави два, Мариян Маринов и Никола Лалев по един. За Племакс точни бяха Цветелин Драганов и Светлан Цаков. Краен резултат 8:2.

Следващата среща от кръга беше между отборите на Орханиец и Рио Аве. Мачът започна страхотно за отбора на Орханиец като с два бързи гола на Николай Джезов и Георги Минев успяха да поведат комфортно в резултата. Тези два гола не стреснаха момчетата на Рио Аве и те бързо успяха да обърнат резултата до 2:3 с два гола на Ангел Бадев и точно изпълнена дузпа от Мариян Ангелов. Мачът вървеше много добре за символичните гости и само липсата на шанс ги раздели от възможността да се оттеглят на почивката с гол преднина. Николай Петков беше точен и направи резултата 3:3, така завърши и първата част. Втората част започна по-добре за отбора на Рио Аве и отново Ангел Бадев и Мариян Ангелов изведоха своя отбор напред. Момчетата на Рио Аве контролираха играта, но един нелеп фаул и реплика към съдията от страна на Ангел Бадев доведе до неговия втори жълт картон и съответно червен. Така отборът на Рио Аве остана с човек по-малко, от това перфектно се възползваха Орханиец и вкараха два бързи гола. Отборът на Рио Аве имаше възможност отново да поведе в резултата, но нямаха късмет. При едно единоборство, отборът на Рио Аве оспори решението на съдията, за което Мариян Ангелов поличи жълт картон, потърпевшият се саморазправи със съдията, при което по правило мачът беше прекратен. След което нахлуха привърженици на Рио Аве и последва нов удар към съдията. По правилата на лигата отборът на Рио Аве се дисквалифицира. Отборът на Орханиец печели служебно срещата.

официално изявление на организаторите на лигата може да прочете тук!

Пълна статистика от мачовете, класиране за голмайстор търсете на адрес http://balkanec.bg/afl-botevgrad

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2013

Подобни новини

Коментари (69)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 15 Февруари, 20:50

    Севера кога ще си намерят качествен вратар, тоя го разстрелват от всякъде :)

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 16 Февруари, 08:24

    Днес Племакс ще направят Мургаш шампиони 10 000%

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 16 Февруари, 15:27

    Кога ще изхвърлите тия мангали, тоя режжо ли е кав смешник, преби човека, нямате ли срам бе миризляци

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 16 Февруари, 15:35

    Малоумници осакатихте човека, мръши такива!

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 16 Февруари, 16:10

    mn sa prosti tiq mangale za kvo se razpravaha 6te6e da si biqt ako beha stoqle mirno ...

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 16 Февруари, 16:30

    пълни смешници са си мангалите, толкова са зле горките, бъдете обективни и изхвърлете и светците, тоя Режо е от светците, изхвърлете ги балалайко ли е кав е тоя, да си намери качествени играчи.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 16 Февруари, 16:39

    Mrete v kofite tuzemci!Oshte edna hubava iniciqtiva oporochihte!E hubavoto e pone,che sami zatvorihte vratata si za sledvashti uchstiq!

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 16 Февруари, 16:42

    Жандармерията няма ли даввлезе в гетото вече!Ще станат меки като памук!Нали знаете,че пирон и циганин са бият само в главата,а момчетата от жандармерията,това го могат най-добре!

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: mitko 16 Февруари, 17:05

    mrasno plemence vijda vi se kraq zgan mrasna neblagodarnici takiva

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: go6eto 16 Февруари, 17:07

    nali ako nesa balgarite vie omirate be

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (213)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete