Четвъртък, 2 Май 2024, 12:40

Влада Вукойчич напусна Балкан

29 Януари 2016, 12:18
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 3782 75


Това бе загатнато на 27 януари по време на среща между ръководството на клуба и общинската администрация. Треньорът на БК Балкан Влада Вукойчич обявил, че имал споразумение с предишното ръководство, което гласи, че ако до 24 януари в отбора не се доведе нов играч, договорът на треньора преминава в процес на прекратяване.
 
Припомняме, че на 25 януари се проведе общото събрание на клуба, на което се приеха оставките на Георги Георгиев като председател и на Цветан Луканов като изпълнителен директор. Постовете се поеха съответно от Михаил Михайлов, дългогодишен треньор по баскетбол и Петко Колев, директор на ОП „Балкан”.
„Тази среща се проведе 2 дни след събранието и новото ръководство не знаеше за тези условия. Опитахме се да преговаряме с Влада Вукойчич и да вземем решение след последния мач с Левски утре”, каза пред наш репортер Михаил Михайлов.
 
До новата управа на клуба достигнала и информация, че Влада Вукойчич обявил пред старото ръководство, че ако г-н Луканов не изпълнителен директор, той също не желае да остане в клуба.
 
Днес в 10:30ч. мениджърът на отбора Любомир Лилов потвърдил, че предизвестието на Вукойчич е подписано и договорът е прекратен. Треньорът вече си е тръгнал от града. Предизвестия за напускане са подали и кондиционният Бранислав Голубович и физиотерапевтът Иван Касапов
„В крайна сметка всичко ще рефлектира върху отбора. В баскетболен град като Ботевград не трябва да се има такива интриги и войни”, добави г-н Михайлов.
 
Все още не е ясно кой ще ръководи отбора на последния домакински мач утре срещу Левски 2014. Ръководството е в процес на взимане на решение.


Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Балкан

Подобни новини

Коментари (75)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 29 Януари, 12:34

    Аз предлагам Любчо1

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 29 Януари, 12:40

    Интересна информация по темата има и в кметския сайт, ако е достоверна нека всички да БЛАГОДАРИМ на опушения за всичко, което прави за Балкан :!:

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 29 Януари, 12:43

    Имах по-добро мнение за Влада и Луканов. Не знам защо се водят по свирката на един злобен човек, който не може да преживее загубата си на изборите и сега ще прави всякакви мърсотии само за да видим колко е бил "велик". Но всеки рано или късно си получава заслуженото.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 29 Януари, 12:53

    Хората отдавна са казали,че..."Смърт без причина няма!".Само не знам с кой акъл треньорите се водят по свирката на старото ръководство,като то няма да плаща заплатите на отбора!Веднага се поражда питането-нима с лека ръка ще задраскат направеното от тях до тук,ако нямат някаква по-добра мотивация от представянето на отбора!На първо четене ги виждам като треньорско ръководство на МегаЛекс-Визура!Там поне Луканов има позиции,защото не вярвам да прекратят кариерите си,само защото Луканов не е в Балкан!Правят си лоша услуга всички,които слушат кадри от бившето ръководство!А Балкан се е измъквал и от по-тежки ситуации,ще оцелее и този път,напук на кликата на Г.Г.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 29 Януари, 12:58

    Аз също имах добро мнение за Влада, но щом така е преценил...да си ходи. Незаменими хора няма, друг ще дойде и пак ще има отбор!!!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 29 Януари, 13:02

    Точното определение е хубава работа ама циганска г-н.Луканов.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 29 Януари, 13:14

    Аз предлагам за треньор да се назначи - Иван Редовски, поне ще ги научи на нещо тия клепари.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 29 Януари, 13:15

    Луканов, излагаш се страшно! Всички ти бяха благодарни за направеното за Балкан, за усилията и парите. А сега буквално се подиграхте с феновете. Не знам кого си мислите че наказвате, но наказвате само себе си. Жалко! След първата загуба с Г. Г. паднахте още по-ниско.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 29 Януари, 13:24

    Никой няма право да плюе по г-н Луканов, понеже 3 години дава много пари за баскетбола. Сега нали имаме ново ръководство?!?!?! Защо те не дават пари, нали са все бизнесмени.... като почнем от Мишо? Нека да извади пари....

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 29 Януари, 13:25

    Т рябва среща с държавните органи да се закрият като не ефективни тези ОФК и клубовете да са частни като в другите държави за да няма манипулации старо и ново ръководство пример частен Левски на Тити.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (208)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete