Неделя, 28 Април 2024, 06:33

Воденият от Иван Редовски отбор на Локомотив Мездра се доближи до "Б" група

16 Май 2014, 10:00
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1197 0


Локо /Мездра/ сломи Етър в отложения мач от 22-ия кръг на Северозапдната „В“ група и си отвори широко вратата за завръщане в професионалния футбол. „Железничарите“ победиха с 1:0, като голът вкара Валдемар Стоянов в 81-та мин. с втора добавка след изстрели на Александър Миков и Иван Редовски.

Гостите започнаха много по-активно и в 3-та мин. Николай Николаев отправи опасен удар от фаул, а в 5-та мин. Илиян Трифонов нацели страничния стълб с глава. Домакините бързо се отърсиха от напрежението и на свой ред почнаха по-уверено да играят. В 11-та мин. Николай Цветков- Демона затрудни стража Венцислав Димитров с изстрел от границата на пеналта. В 16-та мин. Демона изведе Тодор Чаворски зад защитата, но таранът стреля в краката на вратаря. В 22-та мин. Ивайло Цветанов пропусна да засече остро центриране на Чаворски. В 33-та мин. капитанът на „болярите“ Росен Ванков напусна принудително терена поради контузия. В 39-та мин. Цветанов шутира опасно, но вратарят и защитник избиха влизащата във вратата топка, като останаха съмнения за игра с ръка от бранителя.

По време на почивката феновете на домакините създадоха шампионска атмосфера с факли и цветни димки. Втората част започна с бързи разменени атаки, тъй като равенството не устройваше и двата тима. В 62-та мин.  100% пропуск за гостите направи Ивайло Тодоров, който от 5 метра не успя да преодолее вратаря Ивайло Сайков. В 72-та мин. младият страж на домакините предотврати сигурен гол след опасен изстрел с глава на Тодор Чирпанов. В 90-та мин. главният рефер Борислав Колев изгони Цветелин Борисов от гостите, който се блъсна в него.

За ФК Локомотив /Мездра/

играха:

Ивайло Сайков, Александър Кирилов,  Явор Янков, Кристиан Кътов,  Иван Редовски, Николай Ганчев /76 Петър Василев/, Александър Миков, Ивайло Цветанов / 92 Владимир Найденов/, Борис Петков, Тодор Чаворски /76 Валдемар Стоянов/, Николай Цветков

Източник: http://konkurent.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete