Събота, 27 Април 2024, 06:13

Резултати след мачовете от 10-тия кръг на АФЛ

27 Януари 2013, 19:19
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 6223 73


Първият двубой от 10-тия кръг се изигра в Петък вечерта и един срещу друг излязоха отборите на Микроак и Булсан. Двата отбора се намираха един до друг в класирането. Двете фирми имат футболна вражда и се очакваше изключително дерби. Мачът започна доста добре за Булсан, като още в първите минути с хубав изстрел от далечно разстояние успяха да открият резултата. Този гол стресна момчетата на Микроак и те заиграха доста по-концентрирано. Резултатът не закъсня и полувремето завърши с гол аванс за отбора на Микроак 2:1. През втората част Микроак взеха инициативата и успяха да вкарат още три безответни гола. За победителите точни бяха Нейко Нейков с два гола, Денислав Атанасов също отбеляза две попадения, с един гол се отличи Кристиян Василев. Краен резултат 5:1.

Съботният ден в първия мач един срещу друг се изправиха отборите на Ред Хартс и Орханиец. Мачът се игра при доста лоши атмосферни условия. Като организаторите направиха всичко възможно, за да не се отложат планираните двубои.. Отборът на Ред Хартс се изправи срещу един от най-силните отбори в лигата. Както и в предишните срещи момчетата на Орханиец още от началото взеха инициативата и владееха през повечето време топката. Закономерно, с оглед показаното досега, успяха да победят категорично, като с шест попадения се отличи Иван Мишев, хетрик отбеляза Иван Редовски,  с по един гол се отличиха двамата братя Николай и Светослав Джезови. Отборът на Орханиец е първият отбор с отбелязани повече от 100 гола в лигата. Краен резултата 5:11.

Вторият двубой за деня беше между Черното Лале и Калчополи. Очакваше се доста интересна среща. Отборът на Черното Лале записа две поредни поражения и трябваше в този двубой да се отърси от черната серия, в която е влезнал. Момчетата на Калчополи бяха амбицирани да вземат нови три точки. Мачът започна доста добре за Черното Лале, като те успяха да отбележат три безответни гола. Символичните гости си помислиха, че мачът е свършил, като от това се възползваха момчетата на Калчополи и до края на полувремето успяха да върнат два гола. На полувремето резултатът беше 3:2. През втората част мачът премина през два обрата. Първо отборът на Калчополи успя да поведе с 3:4, след това Черното лале си върнаха преднината 5:4. Отличен мач за отбора на Черното Лале записа Светлин Семков с 5 асистенции. За отбора на Черното Лале хетрик записа Ради Зарев, другият голмайстор беше Ивелин Данчев. За Калчополи хетрик отбеляза Николай Петков,  с един гол се разписа Райко Влъчков. Краен резултат 5:4.

Последният двубой от съботния ден беше между отборите на Балкан Ветерани и Север. Последният двубой за деня също беше доста интересен за гледане. Един срещу друг се изправиха "опитността" срещу "младостта". Мачът започна доста динамично, като положения се редуваха и пред двете врати. Като в този ден късмет имаше отборът на Север и успя да победи. За тима на победителите с по два гола се отличиха Валентин Цоков и Йордан Йорданов - Дачи, един гол успя да отбележи Димитър Юриев - Бомбата. За Ветераните точни бяха Андрей Андреев с два гола, по един вкараха Янчо Петров и Григор Стойчовски. Краен резултат 4:5.

Неделният ден започна с дербито на 10-тия кръг., Мургаш срещу Роял. Мачът беше изключително важен и за двата отбора. До момента отборът на Муграш не познаваха вкуса на загубата, от своя страна Роял имаха само един равен мач. Преди мачът двата отбора бяха първи и втори в класирането, като разликата беше 2 точки. В отбора на Роял-а личаха нови футболисти и се очакваше истинско дерби. Публиката допълнително нажежаваше обстановката. В отбора на Мургаш липсваше Ивчо, като на негово място като титуляр се появи в игра Веско. Мачът беше доста нтересен през цялото време, като Мургаш успя да се възползва първи от възможността си да вкара гол, това направи Стефан Станковски. През цялото време нелипсваха хубави отигравания и от двата отбора. Полувремето завърши при резултата 1:0. Втората част започна с натиск на отбора на Роял, но доста полужения изпуснаха техните нападатели. Въпреки пропуските, 15-тина минути преди края след хубава комбинация Здравко Атанасов от отбора на Рояла успя да изравни резултата. След гола и двата отбора имаха шанса да победят, но така не успяха да си вкарат гол. Доста добър турнирен резултат за отбора на Мургаш. Краен резултата 1:1.

Вторият двубой беше между отборите на Тубонджин и Олимпик Литаково. След 9-тия кръг в повечето отбори се появиха нови играчи. В отбора на Тубонджин също имаше нови имена. Мачът беше доста успорван през цялото време, но до победата успяха да се доберат отбора на Тубонджин. За Тубонджин с хетрик се отличи Благовест и Ивайло, един гол отбеляза Любомир Томов. За отбора на Литаково точни бяха Георги Георгиев и Стилян Кръстев с по два гола, един отбеляза Пламен Весков Краен резултат 8:5.

Третият двубой беше между отборите на Бохемите и Бичкиите. Отборът на Бохемите започнаха да играят много добре в лигата и се очакваше победа в този мач. Бичкиите излезнаха крайно мобилизирани и още от началото затрудниха много противниците си. За отбора на Бохемите успя да се разпише Николай Йорданов. Отбора на символичните гости успяха да отбележат 1 гол повече и да се домогнат до трите точки. Точни бяха Красимир и Гошо Илиев. Краен резултат 1:2.

В последният двубой за деня един срещу друг се изправиха отборите на Чавдар Новачене и Мадара. В последните четири кръга отбора на Чавдар Новачене претърпя загуби, докато отбора на Мадара доста по-добре се представяше в последните мачове. Мачът започна доста динамично и за двата отбора, но в този двубой по-добри бяха отбора на Новачене. С хетрик се отличи Иван Иванов, а един гол успя да отбележи Пламен Иванов. По-този начин отбора на Чавдар успя да изпревари Мадара в крайното класиране. Краен резултата 4:0.

Пълна статистика от мачовете, класиране за голмайстор търсете на адрес http://balkanec.bg/mini-liga

Източник: http://balkanec.bg

Ключови думи: Аматьорска футболна лига

Подобни новини

Коментари (73)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 26 Януари, 18:01

    Черното Лале се върнаха в игратааа :)

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: hikoleta llllozanova 26 Януари, 18:15

    bravo na orhanieto biqt naret

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 26 Януари, 18:42

    Мишев кво се кефи като е вкарал 6 ня някакви анонимници.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 26 Януари, 19:09

    Север шампионииии

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 26 Януари, 19:21

    В коя игра се върнаха ? :lol:

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 26 Януари, 19:23

    :D

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 26 Януари, 20:10

    "Отличен мач за отбора на Черното Лале записа Светлин Семков с 5 асистенции. "
    Абе,коментаторите,вие у ред ли сте бе?Къде бяха тия асистенции? :D :D :D

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 26 Януари, 20:15

    pff koi sa anonimnici we pomqr ..sig sum 4e tva go e napisal nekuv koito gram nerazbira ot futbol ...pff kompleksari

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 26 Януари, 20:16

    a Mishev e igra4 vie mojete samo da pi6ete kurviii ...

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 26 Януари, 20:33

    Xaxaxaxa kade vidqhte 5 asistencii,za ediniq gol si q podadoha Radi Zarev i Ivcho,imashe i edin avtogol,moje da sa 3,no ne i 5,stegnete se malko

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete