Понеделник, 13 Май 2024, 22:23

БСП откри предизборен клуб във Врачеш

2 Октомври 2015, 19:20
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 5614 47


„Нов шанс за промяна” е мотото, което кандидатът за кмет на БСП във Врачеш Пенка Стефанова-Дилковска ще следва по време на предизборната кампания, в която партията се явява с бюлетина номер 17. Това стана ясно тази вечер на провелото се официално тържествено откриване на Предизборен клуб в центъра на селото зад Тото-пункта. Председател на предизборния щаб е Марияна Босовска, досегашен общински съветник от левицата.
 
 
Своите приоритети като бъдещ кмет Пенка Стефанова е систематизирала в конкретна предизборна програма. Сред тях са поетапна подмяна на остарялата водопреносна мрежа, рехабилитация на централната улица и възстановяване на асфалтовата настилка на нуждаещите се улици и тротоари, поддържане на уличното осветление, укрепване коритата на двете реки и мостовите съоръжения, разширяване и асфалтиране на пътя до Девически манастир „Св. 40 мъченици”, поддръжка сградите на горното училище и детската ясла, неотложен ремонт на детската градина, създаване на младежки клуб, изграждане на детски и спортни площадки. Водещи в осъществяването на тези приоритети на Стефанова ще бъдат трите основни цели - прозрачно управление, активен диалог с хората в селото и създаване на обществен съвет в името на едно чисто и приветливо село.
 
Пенка Стефанова е родена на 7 май 1971г. в Ботевград. Живее във Врачеш. Завършва висше образование в МВБУ-Ботевград, специалност „Бизнес – администрация”. В момента работи в „Интегрейтид микроелектроникс България”ЕООД. Омъжена с една дъщеря-студентка.
 
По време на предизборното събитие Марияна Босовска пожела успех на кандидата за кмет Стефанова, както и на всички, които „са поели щафетата в листата”.
 
Председателят на ОбС на БСП и водач на листата д-р Веселка Златева посочи значимостта на предстоящите местни избори. „Предстои много сериозна кампания. За да успее човек трябва да е местен, свестен и известен. Пенка притежава и трите качества. За последното разбрах, че трябва още малко усилия, но съм сигурна, че това ще бъде до днес. Сега искам повече от всякога на тези избори да се поздравим  с победа.”, каза д-р Златева.Тя призова партийната организация да работи в помощ на Стефанова, както и издигнатите трима общински съветници – Цветанка Бенчева, Стефан Стаменов и Илияна Минковска.
 
Роден съм на 17 декември, затова падането на жребия за бюлетина номер 17 считам, че ще ми бъде на късмет. Зодия Стрелец сме състезатели по душа, което означава, че ще се включа  в състезанието напълно сериозно и смея да заявя, че няма да отстъпя на никого”. Така кандидатът за кмет на община Ботевград Христо Якимов  започна предизборното си обръщение към присъстващите членове на партията, кандидати за кметове и общински съветници, и нейни поддръжници. По думите на Якимов Пенка Стефанова е показала сила на характера, като е приела отговорността и тежката задача да се конкурира с останалите 7 кандидати за кметове на селото.

Кандидатът за кмет на общината заяви, че е крайно време след 12 години едно и също управление да настъпи някаква промяна. „Промяната би трябвало да бъде към едно по-прозрачно управление в интерес на хората. Можем да кажем, че и до сега е било в интерес на хората, но знаем, кои са поименно тези хора”. По думите на Христо Якимов общината разполага с достатъчно ресурси, достатъчно образовани и грамотни хора, които да разберат посланията на БСП, което да даде нов шанс за ново управление. В качеството си на общински съветник-два мандата, Якимов подчерта, че листата на БСП е подплатена с млади и опитни хора, вече калени в битките.
Предизборното мероприятие продължи с  коктейл. 


Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Местни избори 2015 Ботевград

Подобни новини

Коментари (47)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 2 Октомври, 19:31

    Мечтите са безплатни. От сега е ясно и на бебетата, че сте бита карта. Пено, в нащо село нямаш шанс , мила.

  • 2.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • 3.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • 4.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • 5.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 2 Октомври, 19:42

    Язе ще гласувам за Пенка. Тя е номер 1.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 2 Октомври, 19:53

    Браво на БСП. Като гледам снимките страхотни хора с визия и им пожелавам успех.
    Успех Пенке!

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 2 Октомври, 19:55

    Показахте на врачежани как се правят нещата, а на злобарите им намерихте работа да пишат анонимно в сайта. Да биеш всички кандидати от Врачеш.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 2 Октомври, 19:56

    Красота съчетана с финес и вкус.Прекрасни сте!

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 2 Октомври, 19:58

    Кога ще направят другите кандидати това,НИКОГА.
    За това да се учат от теб!
    Борко,Митко,Маринчо и т.н. искаме да ви видим и чуем.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (239)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (133)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (49)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete