Понеделник, 13 Май 2024, 09:22

Цветан Цветанов: ГЕРБ ще бъде победител в изборите

25 Септември 2015, 19:30
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 7810 53


Официалното откриване на предизборната кампания на ПП ГЕРБ за София област се състоя днес в Ботевград. Един от официалните гости бе председателят на Националния предизборен щаб и зам.- председател на партията Цветан Цветанов. Той приветства присъстващите на площад „Саранск” и представи пред тях своето предизборно слово:
 
„Скъпи приятели, днес официално стартираме предизборната кампания на ПП ГЕРБ. Официалното откриване го правим в Ботевград и то касае всички общини в София област. Искам да благодаря на всички представители от всички общини, на всички успешни кметове на ГЕРБ, които имаха успешен мандат 2011/2015, на общинските съветници, които работиха и подкрепяха местната власт в лицето на избраните кметове от ГЕРБ. Обръщам се към вас и искам да призова всички да участват активно в тази кампания, защото ГЕРБ може повече! ГЕРБ ще има повече кметове на общини в София област и трябва да бъде №1, както е и бюлетината в Ботевград.
Защо правим откриването на кампанията в Ботевград? Знаете колко спекулации имаше през последните месеци. Знаете какво беше становището на нашия лидер Бойко Борисов. Това е човекът, който даде ясен старт, че всички трябва да работим за промяната на града, да преодолеем страха и да дадем реалната европейска перспектива на Ботевград.
 
Отново ви призовавам да гласувате, но разумно и по съвест. Казвам това, защото освен кметът, листата със съветници от ГЕРБ също трябва да е сериозна и отговорна. Силата на партията е в това, че винаги застава пред хората. В кампанията трябва да изтъкнем както нашите успехи, така и нашите слабости и да чуем различни мнения. Когато се вслушваме в хората, означава, че сме политици, които искаме да работим за хората.
С гордост мога да кажа, че зад мен е силният отбор на партията и това са хората, които могат да променят и да покажат реална политика и видими резултати.
 
На всички ни е ясно, че ГЕРБ ще бъде победител в изборите. Но ние се стремим към историческа победа, която да даде силна алтернатива на България и да се възползваме от програмния период, в който държавата трябваше да започне да усвоява средства от 2014г. Нека да не забравяме и периода, в който управлението на Пламен Орешарски и тройната коалиция  в периода 2013/2014г. отдалечи страната и общините от европейската перспектива! Сега, когато имаме стабилно правителство и силна местна власт, можем да спечелим доверието на Европа и да се възползваме от тази европейска солидарност.
Благодаря ви, че сте тук и помнете едно: там, където спечелим на първи тур, означава, че спестяваме финансови средства и започваме да работим веднага. А там, където трябва да се явим на втори тур (на 1 ноември), ще са нужни повече разходи.
Тук има кметове, които направиха много за съответните общини, които винаги са работили за хората и ще продължат да го правят”.


Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Местни избори 2015 Ботевград

Подобни новини

Коментари (53)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 25 Септември, 20:09

    А защо по време на вашето управление прекратихте преписката спрямо Иво Каменов от Трудовец.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 25 Септември, 20:23

    Дивак. Кого предлага ГЕРБ за кмет? Синът на баш комуниста от Трудовец Никола Цанов и племенник на баш комунистите Васил Цанов и ген. Стефан Цанов-шеф на Гранични войски. Просто това е реставрация на комунизма. А съветник пък ще бъде синчето на Борис Георгиев-секретаря на ГК на БКП. Така че, този път комунистите станаха капиталисти. Ти и Гошо Тухлата бе същия-платен функционер на ГК на БКП.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 25 Септември, 20:25

    Успех на ПП Герб и на Цанко Цанов! Той е успешния кандидат!

  • 4.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • 5.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 25 Септември, 20:30

    Цветанов фалеше гецата толко години и сега нещо не им угоди в схемите и айде по добре да си трайка тоя известен затворник.

  • 7.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • 8.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 25 Септември, 20:35

    БЕ КОЙ ГО ИНТЕРСУВА МНЕНИЕТО НА ТОЯ РАПОН.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 25 Септември, 20:36

    Цецо дойде на влас и си ореди присъдите ех ти какъв си хитър петър.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (238)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (132)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (49)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (69)
70% Complete