Събота, 4 Май 2024, 16:05

Цанко Цанов: С ГЕРБ ще възродим Ботевград

2 Октомври 2015, 11:17
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 6816 101


Интервю с инж. Цанко Цанов, настоящ зам. кмет на Ботевград и кандидат-кмет на ПП ГЕРБ пред в-к „Балканец”:
 
Господин Цанов, защо приехте поканата ГЕРБ да издигне кандидатурата Ви за кмет на Ботевград?
Мотивиран съм в личен и професионален план да работя неуморно за възраждането на нашия красив град. Поканата от ГЕРБ ми даде допълнително кураж и самочувствие за това, че нещата тук ще се случат. Със съдействието на водещата управляваща партия ще превърнем Ботевград в проспериращ европейски град, в средище, в което се съблюдава върховенството на закона, и в едно по-добро място за живеене.
 
Защо ГЕРБ откри предизборната си кампания за цялата София област именно в Ботевград?
Това бе един силен политически жест и послание на партията на г-н Бойко Борисов към хората и избирателите в нашия град. ГЕРБ заяви, че ще се бори за кметското място и за мнозинство в бъдещия Общински съвет. Приемам решението за откриване на кампанията именно тук като мощна подкрепа за моята кметска кандидатура и за листата от съветници на партията. Ще си позволя да добавя и думите на заместник председателя на партия г-н Цветан Цветанов, изречени от сцената на площад „Саранск”: „Защо правим откриването на кампанията в Ботевград? Знаете колко спекулации имаше през последните месеци. Знаете какво беше становището на нашия лидер Бойко Борисов. Това е човекът, който даде ясен старт, че всички трябва да работим за промяната на града, да преодолеем страха и да дадем реалната европейска перспектива на Ботевград”.
 
Досегашният кмет г-н Георги Георгиев наскоро си позволи да заяви своята близост с ГЕРБ и с неговите лидери. Според него симпатизантите на партията в Ботевград трябвало да подкрепят именно неговата кандидатура?
Имах вече възможността да заявя моето категорично желание за коректен и добронамерен тон по време на предизборната кампания. Езикът на омразата, лъжите и клеветите, ще отсъстват в моите предизборни послания. Бих призовал всички кандидати да се придържат към такъв тип поведение. Що се отнася до изреченото от г-н Георги Георгиев, ще си позволя да припомня думите на лидера на ГЕРБ, изречени от ефира на bTV. Г-н Борисов бе категоричен – партията оттегли подкрепата си за досегашния кмет на Ботевград и сне политическото си доверие от него. ГЕРБ потърси нов път до сърцата и умовете на хората от нашия град. Горд съм заради възможността аз и бъдещото мнозинство в Общинския съвет да спомогнем в тези усилия. Промяната в Ботевград, преодоляването на страха и реалната европейска перспектива за града ни са свързани с категорично отричане на едноличния стил и метод в управление на общината. Партията на г-н Бойко Борисов отхвърли това управление. Остава да го отхвърлят и избирателите на 25-ти октомври.

Източник: в-к "Балканец"

Ключови думи: Местни избори 2015 Ботевград

Подобни новини

Коментари (101)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Иванова 2 Октомври, 11:27

    Успех г-н Цанов! Ама наистина Ви го желая от все сърце!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 2 Октомври, 11:37

    Желай му го но няма да му донесе късмет :lol:

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 2 Октомври, 11:46

    Успех

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 2 Октомври, 11:54

    Още на първият тур Георгиев ще Ви бие. Изобщо не си правете напразни илюзии.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 2 Октомври, 12:17

    Идиот.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 2 Октомври, 12:20

    КАК НЕ ГО Е СРАМ ТОЗИ ГОСПОДИН ДА ГОВОРИ ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ СРЕЩУ ГЕОРГИ ТА ТОЙ МУ БЕШЕ ДО ВЧЕРА ПОСЛЕДОВАТЕЛ И ГО БЛАГОСЛАВЯШЕ НА ВСЯКАДЕ КАК НЕ ТЕ Е СРАМ БЕ МОМЧЕ ТОЛКО ЛИ ТЕ Е СТРАХ ОТ ЗЛАТЕВ ТА МУ СЛУГУВАШ.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 2 Октомври, 12:25

    Това го е написала жена му тоз господин е прекалено неадекватен и ограничен за каквото и да е исказване ,а и хората се погнусиха след това предателство което направи в последния момент колегите му също престанаха да го поздравяват защо му беше нужно това падение на цанов.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 2 Октомври, 12:27

    Гецата отгледа змия в пазвата си.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: гост 2 Октомври, 12:29

    боже колко къса е човешката памет,май за някой хора няма значение чии, важното е да лижат нечии задници и защо на този господин плаката му е сложен пред общината ,има ли право на такава агитация ,а ако този човек е толкова честен има начин когато нещо или някой не ти изнасят-подай си оставката и си тръгни

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: гост 2 Октомври, 12:30

    той не е и змия той е един пияница и безгръбначно

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (213)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete