Понеделник, 13 Май 2024, 15:07

Михаил Миков откри предизборната кампания на БСП - София област в Ботевград

5 Октомври 2015, 20:54
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 6914 44


Днес от 18ч. на площад „Саранск” в Ботевград  бе открита предизборната кампания на БСП за София област. Михаил Миков, председателя на НС на БСП дойде в града, за да открие предизборната кампания на София област. Той бе посрещнат от младежите на Ботевград и София област.
Някои от най –известните български изпълнители бяха дошли,за да поздравят гражданите. Панайот Панайотов изпълни някои от хитовете си, а Денислав Новев и Криси Иванова внесоха много приятно настроение с песните си. Легендарната Петя Буюклиева изпя най – прочувствените си песни и така зарадва присъстващите.
Народният представител Корнелия Нинова, представи 22-мата присъстващи кандидати  за кметове на София област, както и гостите на събитието - Народният представител Радослав Стойчев, Маргарита Петкова – областен председател на БСП и други.
Думата  беше предоставена на председателя на областния съвет на БСП Маргарита Петкова, която връчи поздравителен адрес на Цветан Коцев , който е заместник областен председател на БСП и днес празнува 68-ия си  рожден ден.
След думите те на г-жа Маргарита Петкова кандидатът за кмет на община Ботевград Христо Якимов  обяви приоритетите си като бъдещ кмет  пред присъстващите. В началото на речта си той представи листата с кандидатите за общински съветници , след което направи официалното си обръщение към гражданите. „До сега, 12 години бяхме свидетели на едно управление, насочено извънредно към един човек и хората около него, а ние желаем да направим промяна в нашия град”, каза Якимов. По думите му управлението трябва да бъде прозрачно и да бъде въведена пряката демокрация, която в момента я няма. Решенията трябва да бъдат взети не еднолично, а от мнозинството. Средствата, които постъпват в общината да бъдат харчени по взаимно съгласие. Първото нещо, което кандидатът за кмет си е поставил да направи е да развие инфраструктурата в община Ботевград. „ Считам, че заедно с хората, които стоят зад мен,  имаме  нужните сили да спомогнем за развитието на инфраструктурата. Бихме желали и да работим за подобряване условията на образованието и на здравеопазването в нашата община. В  общината  има достатъчно голям бюджет, идеята е тези средства да бъдат изразходвани разумно и в интерес на хората. Ако това бъде постигнато ще има пари за всичко.” Накрая  на речта си той призова всички хора да гласуват с бюлетина номер 17.

Председателят на НС на БСП Михаил Миков приветства всички граждани на Ботевград  и областта . В началото на своята реч, той сподели , че се чувства особено приятно да бъде в Ботевград. Тук той е прекарал 2 години от живота си. В Ботевград е минала неговата служба като войник.  Той благодари на всички досегашни кметове за тяхната отговорна работа. „Благодаря на тези хора, които всеки ден решават проблемите на своите съграждани, те заслужават почит и уважение”. Той заяви, че тези, които за пръв път водят тази битка, като г-н Якимов, имат високата отговорност, но показват и характер и смелост да се кандидатират за кметове в едно време, в което партия БСП е в опозиция. Михаил Миков благодари и на  д-р Весела Златева за това, че тя е намерила куража и характера да води партията в Ботевград по време на тези трудни времена.
 
„Ботевград има славата на феодализиран град, в който сделките зад сцената на местната власт са станали патент, в който политическото номадство се е превърнало в марка. Той добави, че БСП е стара партия. Изминали са 125 години, през които е имало много периоди на борби, на нелегалност, на опозиция. Но партия БСП „ е жива и продължава, защото трябва да защитава интересите на българските граждани”. „ Днес на политическата сцена има много партии, които имат за цел да участват във властта. Партия БСП избра пътя на опозицията, въпреки, че ние имахме възможност  да участваме във властта и някои от нас да бъдат министри. Постъпихме почтено  и решихме да бъдем в  опозиция. Днес спокойно можем да кажем „ние не изневерихме на тези които ни подкрепиха.” ” БСП крачеше през годините, защото представляваше интересите на българските граждани. „Само участието със сериозни  партии в изборите може да направи силни общините. " Днес ние целим когато „утре”  кандидатите  за кметове и тези за общински съветници, получат вашето доверие никога да не забравят, че са избрани от хората, за да правят политика, за обикновения българин, който се е наслушал на „хубави” приказки”.
Г-н Михаил Миков сподели, че е сигурен, че партия БСП ще има победа. Той пожела на всички кандидати от партия БСП да носят гордо лявата идея, защото именно те са кандидатите на хората от България.
 


Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Местни избори 2015 Ботевград

Подобни новини

Коментари (44)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 5 Октомври, 21:06

    Много хубаво представяне, страхотен концерт, много настроение, млади хора, беше прекрасно. Успех!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 5 Октомври, 21:23

    На колко водки беше социауиста Миков?

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 5 Октомври, 21:24

    koncerta beshe hubav,no dobre che ne doide ceki da napravi edno sepuko na paraliziraniq :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 5 Октомври, 21:25

    Беше в пълна кондиция, водките ще се пият после.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 5 Октомври, 21:26

    № 3, СЕПУКОТО Е РИТУАЛНО САМОУБИЙСТВО. ЗАЩО ЦЕКИ ДА СЕ САМОУБИВА? НЕЩО НЕ РАЗБРАХ ТЕЗАТА ТИ.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 5 Октомври, 21:28

    № 3, Май се опита да се пошегуваш, но нещо не ти се получи.

  • 7.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 5 Октомври, 21:33

    Благодарим за забавлението, но нали си знаете , че всяка година да се явявате на избори , отдавна сте бита карта. Не знам на какво се надявате, но на 25 ще се разочаровате. След изборите искам пак да се снимате да ви видим физиономиите.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 5 Октомври, 21:34

    Eh, tazi hubavica Nikolina , bre. :wink:

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 5 Октомври, 21:35

    Битата карта е Тухлата. Всъщност, на 14.10. ще е една обикновена потрошена и непотребна керамика.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (238)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (133)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (49)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (69)
70% Complete