Неделя, 28 Април 2024, 14:32

Предизборната кампания на БСП започна от Трудовец. Кандидатът Цветан Ботев обяви приоритетите си

25 Септември 2015, 18:42
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 5311 29


Кандидатът за кмет на БСП в село Трудовец, Цветан Ботев, откри днес предизборен щаб в бар „Милениум” от 17.00ч. Водосвет за здраве и преизборни успехи отслужи Отец Панайот. На предизборната проява присъстваха още председателят на ОбС на БСП Д-р Веселка Златева и кандидатът за кмет на общината от БСП адв. Христо Якимов, Иван Минев от ОбС на БСП, партийни членове и други.
 
В своята предизборна реч Цветан Ботев изтъкна, че се кандидатира за кмет на Кметство Трудовец по няколко причини. На първо място той заяви,че през  последните 25 години в условия на демокрация, Трудовец е изостанало в своето развитие. „В сравнение със съседните села Трудовец има редица проблеми. В тези 25 години Трудовец бе донор и хранилка от кадри и финансови средства, както на Ботевград, така и на община Правец. Дошло е време Трудовец да се вземе в свои ръце. Само завод „Граммер” годишно отчислява повече от 136 хил.лв местни приходи, а Кметството за събиране такса смет получава от Общината 62 хил.лв. Виждате, че разликата е повече от половината и отива в други села и в общината. Кметството трябва да получи своето достойно място в общината, и в областта. Моята амбиция е да  стане привлекателно място за живееене, както бе през 70-те и 80-те години”, подчерта кандидатът за кмет на Трудовец.
 
Цветан Ботев обяви, че е изработил предизборна платформа, която е съгласувана със сегашното ръководство на общината. Обявявайки, че в предизборната битка се явяват 10 кандидати за кмет на община, той изрази готовност за желание да работи с всеки един от тях , независимо кой ще спечели изборите. Ако бъде избран за кмет, Ботев обеща, че ще създаде обществен съвет от повече и по-млади хора.  Освен него ще бъдат създадени още два  Консултативни съвета- единият от хора на бизнеса и Консултативен съвет за работа с младежите.
 
Председателят на партията Д-р Веселка Златева изтъкна, че 12 години общината се управлява по един начин, кметовете са едни и същи и е необходима промяна. „За да бъде един кмет успешен, той трябва да бъде местен, свестен и известен. Пред вас се намира човекът, който отговаря и на трите критерий”, каза още тя.
Кандидатът за кмет на община Ботевград адв. Христо Якимов подчерта, че е важно БСП да заложи на тези избори стремежът към постигане на една цел – хората да осъзнаят необходимостта от връщане на сигурността и реда в населените места, така както е било преди време. „Всички селища на общината процъфтяваха, беше чисто и подредено. Нашият стремеж е да се смени управлението и в Ботевград, и в селата, за да може едно възраждане на нашите родни места”. 

„Човекът, който стои пред вас излиза с ясни послания към всички жители на Трудовец  и преди всичко знае какви отговорности носят те. Той има предначертана програма, която убедена съм ще осъществи на 100%”, това заяви кандидатът за общински съветник от Трудовец Николина Цолова.


Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Местни избори 2015 Ботевград

Подобни новини

Коментари (29)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 25 Септември, 19:00

    Bre, bre mnogo hubavka damata.pu-pu :)

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 25 Септември, 19:49

    Аз ще гласувам за Цветан Ботев

  • 3.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 25 Септември, 22:17

    ТЕ ТОВА Е НАШИЯТ КМЕТ.МОЖЕШ,ЗНАЕШ И НАЙ ВЕЧЕ НЕ ГО МЪРЗИ КАТО ПРЕДНИЯ "КМЕТ"

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 26 Септември, 06:43

    И аз ще гласувам за Ботев

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 26 Септември, 08:55

    Изберете "почетния" деятел на Националната служба за охрана,бившия правешки милиционер и ще продължите да джапате в гьоловете по улиците на Трудовец.А,и другия милиционер-сервитьор иска кмет да става!!!!!Ужас!!!!!

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 26 Септември, 10:07

    аи този червен плужек иска да става кмет замиляло му е за трудовец. сварши джурановото време ботичели.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 26 Септември, 12:21

    №7 абе ти по какви улици и площади се движиш и кой ги е направил ватев или драганов или май е ДЖУРАНОВ ,а си мисля ,че не си се бил родил по това време затова си запази мнението за себе си и се извини за думите си които нямат стойност,защото баща ти и майка ти помнят времето на Джуранов и Ботев И ПОСТРОЕНОТО ОТ ТЯХ И РАЗРУШЕНОТО ОТ ДРУГИТЕ .

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 26 Септември, 12:52

    Be tapaci,te vse shte opravat rabotite kat dodat izbori samo se iztakvat i posle nishto

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Един обикновен избирател 26 Септември, 14:23

    Тъжното е, че за кметове на селото се "точат" само настоящи и "почти" пенсионери. Изхвърлят се с разни обещания, които поста им не позволява да изпълнят.
    Цецо, помним кой направи доста за селото, но ти помниш ли, че тогава селото беше със статут на община с отделен бюджет. Сега е друго и освен ако Общинския съвет и съответно кмет не реши, нищо не можеш да направиш. Помниш как се опита да критикуваш "слънцето" от Новачене и след това му се извиняваше, че си направил "детска" постъпка. Така че давай го по-полека.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete